Serie 23 - Etui 3 sider lukket

Navneskilte i Serie 23 består af et etui i relativ blød plast med hul foroven. Skiltene er lukket på 3 sider og fungerer således som et etui, hvori man sætter et indstik. Serie 23 navneskiltene er designet og produceret i Danmark, og er således bl.a. pthalatfri og produceret med omtanke for miljø og omverden. Navneskiltene i Serie 23 har en mat forside, hvilket betyder at navneskiltene er let-læselige fa alle vinkler, da lys-indfald ikke reklekteres i navneskiltene.

Idet skiltet er lukket på 3 sider betyder det at skiltet giver god beskyttelse for indstikket, som isættes fra oven, og navneskiltet er således velegnet til brug også sammen med indstik, som ikke har skiltets præcise mål. Således er Serie 23 navneskiltet yderst velegnet til brug sammen med fx visitkort, da disse oftest varierer en smule i størrelsen, men er nemme for deltagerne at bruge for identifikation.

Serie 23 navneskiltene er forsynet med et aflangt hul, som har en lille forhøjning. Det betyder at både keyhangers med aflang krog eller rund krog kan anvendes sammen med etuiet.

Serie 23 navneskiltene fås i et utal af forskellige størrelser og udformninger og der er således gode muligheder for at finde netop den løsning der passer til dit kommende arrangement. Således findes der navneskilte i Serie 23, som tilbyder plads til dagens program, til VIP billetter, til visitkort, til madbilletter osv. Kun fantasien sætter grænser. Se vores store udvalg her eller kontakt os for en snak om, hvilken løsning der kan passe til netop jeres behov.

 
preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

 

 

Har du brug for et andet navneskilt med hul, så se her hele vores sortiment af navenskilte med et hul hvor du kan hænge nøglesnor eller kehanger i.