Om Kongresartikler.dk

Om Kongresartikler.dk

Hvem er vi?

Fra Valdal Kongresmærker til Kongresartikler.dk

Kongresartikler.dk udspringer af firmaet H.P. Valdal A/S, som med sine mere end 51 år på markedet for mødeartikler har en indgående viden og erfaring med trends og nyheder inden for den personlige skiltning.

Hos Valdal har man igennem alle årene designet, udviklet og produceret kongresmærker til kortere eller længere arrangementer - kurser, messer, møder, kongresser og selvfølgelig i dagligdagen. Samtidig har der været stort fokus på at hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger til deres specifikke arrangementer.

Nutiden

I dag hos Kongresartikler.dk fører vi Valdal videre ind i fremtiden, og på en digital platform tilbyder vi nu online salg af alt inden for kongresartikler med hurtig dag-til-dag levering. Vi tilbyder således en bred vifte af de gode gedigne danske klassiske Valdal produkter til konkurrencedygtige priser, men vi er gået skridtet videre og har udvidet vores danske produkter til også at omfatte en hel del bæredygtige navneskilte, nøglesnore, holdere, kongresmærker, recycle beholdere m.m.

Bæredygtighed og dansk

Produktsortimentet udvides og tilpasses løbende i forhold til nye trends inden for navneskilte - dette gøres selvfølgelig med omtanke for miljøet. Derfor tilbyder vi også hos Kongresartikler.dk en meget bred vifte af dansk producerede produkter, som ikke kun er phthalat-frie, PVC-frie, bæredygtige og fra FSC- og svanemærket produktion, men som samtidig er produceret i Danmark med dansk arbejdskraft - i den ægte gamle Valdal ånd. Dette for at sikre kvaliteten af de produkter vi sælger, og for at tage mest mulig hensyn til miljø, natur og omverden. For i vores øjne er lokalt også lig med både bæredygtighed og omtanke for klimaet.

Lagerførende med egen produktion

Hos Kongresartikler.dk producerer vi en stor del af vores produkter selv in-house eller via lokale samarbejdspartnere. Det betyder, at vi har en meget fleksibel produktion, som hele tiden kan tilpasses vores kunders efterspørgsel. Samtidig betyder det, at vi er lagerførende med et stort sortiment og udvalg af kongresartikler. Vi kan derfor oftest træde til med meget kort varsel, hvis det brænder på og der fx skal leveres med et bud til et igangværende arrangement, eller hvis navneskilte skal udfyldes eller reversskilte skal indgraveres. Vi elsker, når vi kan gøre en forskel for vores kunder og hjælpe til, der hvor der er brug for det.

Socialt ansvar

Samtidig tager vi gerne det sociale ansvar der hører med, når man er en dansk funderet virksomhed. Et socialt ansvar som udmærker sig ved, at vi arbejder tæt sammen med lokalsamfundet omkring flexjobansættelser, praktikanter og arbejdsprøvninger af borgere med udfordringer.
 

Ring eller skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller kommentarer til os eller til vores produkter.

 

Vores åbningstider er man.-tor. 8.30-16.00 og fre. 8.30-14.00.

Telefon: 4362 3210  /  info@kongresartikler.dk
 

På vores adresse i Brøndby har vi et showroom, hvor du altid er velkommen og hvor der er rig lejlighed til at se og mærke på vores produkter. Samtidig kan jo tage en snak om dit næste arrangement og hvad dine behov er, og vi kan se lidt på hvad de nyeste trends inden for kongresartikler er. Så kan vi sammen sikre os, at du får de bedste og mest bæredygtige løsninger til dine kommende arrangementer.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig...