Om os

Fra Valdal Kongresmærker til Kongresartikler.dk

Kongresartikler.dk udspringer af firmaet H.P. Valdal A/S, som med sine mere end 48 år på markedet for mødeartikler har en indgående viden og erfaring med trends og nyheder inden for den personlige skiltning. Hos Valdal har man igennem alle årene produceret skilte til kortere eller længere arrangementer - kurser, messer, møder, kongresser og selvfølgelig i dagligdagen.

I dag hos Kongresartikler.dk fører vi Valdal videre ind i fremtiden og på en moderne platform tilbyder vi nu online salg af alt inden for navneskilte med dag til dag levering. Vi tilbyder således en bred vifte af de gode gedigne Valdal produkter til konkurrencedygtige priser, og så har vi oven i købet taget lidt flere produkter ind i vores sortiment. Produktudvalget udvides og tilpasses løbende i forhold til nye trends inden for navneskilte - dette gøres med omtanke for miljøet. Derfor tilbyder vi også hos Kongresartikler.dk en meget bred vifte af dansk producerede produkter, som ikke kun er phthalat-frie, PVC-frie og fra svanemærket produktion, men som samtidig er produceret i Danmark med dansk arbejdskraft - i den ægte gamle Valdal ånd. Dette for at sikre kvaliteten af de produkter vi sælger, og for at tage mest mulig hensyn til miljø, natur og omverden. Samtidig er det for at tage det sociale ansvar der hører med, når man er en dansk funderet virksomhed. Et socialt ansvar som også udmærker sig ved, at vi arbejder tæt sammen med lokalsamfundet omkring flexjobansættelser og arbejdsprøvninger af borgere med udfordringer.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller kommentarer til os eller til vores produkter. Vores åbningstider er man.-tor. 8.30-16.00 og fre. 8.30-14.00.
På vores adresse i Brøndby har vi et mindre showroom, hvor du altid kan kigge forbi og se og føle på vores produkter, mens vi kan tage en snak om dit næste arrangement og hvad dine behov er. Samtidig kan vi tage et kig på de nyeste trends inden for skiltning, så vi sammen sikrer os at du får den bedst mulige løsning.

Vi glæder os til at hjælpe dig...