Skilterammer

Hos Kongresartikler.dk vil du finde en lang række skilterammer og skilteholdere i forskellige størrelser, der opfylder selv de strengeste krav til anvendelse, funktionalitet og holdbarhed. Skilterammerne fås i flere farver og forhandles til konkurrencedygtige priser.

Der er mange muligheder med skilterammer, der kan bruges til at kommunikere gode tilbud, vigtige beskeder, åbningstider og meget mere. Ved at placere rammer, display og holdere strategiske steder, f.eks. på et butiksvindue, hylder, ophæng eller i en delikatesseafdeling, vil de fange kundens opmærksomhed, og få kunden til at tage stilling til den givne besked eller information.

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Holdbare skilterammer til deling af information, beskeder m.v.

Skilterammer er velegnet til deling af midlertidige opslag og beskeder på bl.a. døre, vinduer, spejle m.v. i butikken. Her er eksempler på konkrete brugsformål:

  • Åbningstider – kommunikér tydeligt, hvornår din forretning eller butik åbner og lukker på forskellige ugedage
  • Kampagnetilbud – gør opmærksom på aktuelle kampagnetilbud og rabatter
  • Vigtige beskeder – informér om midlertidig lukning pga. ferie e.l.
  • Betalingsmuligheder – skilt med betalingsmuligheder som f.eks. kontant betaling, betalingskort m.v.

 

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan kommunikere via en skilteramme.

 

Skilterammer er velegnede til butikker, kontorer, værksteder og andet

Skilterammer anvendes til skiltning i både butikker, på værksteder, på kontorer, på caféer og meget andet.

I restaurationsbranchen bruges skilterammer f.eks. til at skilte med kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen, hvilket er lovpligtigt. På værksteder er det f.eks. almindeligt at bruge skilterammer til at kommunikere, at kunder skal ringe på en klokke for at få betjening.

I butikker kan der også kommunikeres mange forskellige budskaber via skilterammer, f.eks. markedsføring af midlertidige rabatter eller events.   

 

Indholdet i skilterammen kan nemt udskiftes ved behov

En af fordelene ved skilterammer er, at det er nemt og hurtigt at udskifte indholdet ved behov. Du har f.eks. mulighed for at købe en skilteramme med magnetlukning, der kan åbnes og lukkes på et kort øjeblik.

Skilter du f.eks. med dine åbningstider, og ændrer de sig, kan du nemt skifte dokumentet, der fastholdes i skilterammen, ud. En udskiftning af indholdet kan også blive aktuelt, hvis et kampagnetilbud udløber, eller hvis du blot ønsker at sætte fokus på et andet budskab med en ny tekst. 

 

Det er nemt og hurtigt at opsætte en skilteramme

Hos Kongresartikler.dk forhandler vi skilterammer, der er lette at sætte op. For at sikre den bedst mulige hæftning anbefaler vi at afrense overfladen grundigt, inden rammen monteres. Du vil kunne montere skilterammerne på både glatte overflader og glas.

Ønsker du at købe skilterammer, der nemt kan pilles ned og flyttes rundt på ved behov, kan vi også dække dette behov. Det kan f.eks. blive aktuelt at flytte en skilteramme, hvis du finder en mere egnet placering, eller hvis du skifter lokale.

Skiltene kan desuden bruges både vertikalt og horisontalt.

 

Bestil nemt skilterammer i den ønskede farve og ønsket antal

Vi ønsker at forsyne alle virksomheder med holdbare skilterammer, og har derfor sørget for, at du let kan tilpasse din bestilling efter varenr. til dine individuelle behov i vores store udvalg. Du kan ved bestilling angive både ønsket farve og antal. I skrivende stund kan vi tilbyde skilterammer i farverne sort og sølv i vores sortiment, der passer til ethvert lokale.

Bestil i dag og få leveret dine nye skilterammer om få hverdage.