On-site print

On-site print af navneskilte er det nye sort, når det kommer til professionel afvikling af arrangementer. On-site print tilbyder muligheden for, at du udskriver deltagernes navneskilte samtidig med, at du registrerer at de er ankommet. På den måde kan du slå to fluer med et smæk i én arbejdsgang, og der er derfor store tidsbesparelser at hente, samtidig med at du får sikret dig, at der er styr på deltagerne til dit arrangement.

Herunder har vi samlet produkter som dels kan anvendes til direkte print i en on-site registrerings situation eller som kan anvendes sammen med en on-site print løsning, da man kan placere en on-site udskrevet label direkte på eller i.

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Hvordan fungerer On-site print af navneskilte?

On-site print af navneskilte fungerer ved, at du registrerer deltagerne digitalt når de ankommer til dit event og i samme arbejdsgang udskrives deltagerens navneskilt fra en stand-alone printer, som er monteret med en rulle "klar til brug" navneskilte af karton. Printeren kan du anskaffe dig, eller du kan leje den på dagsbasis hos os til dit arrangement. 

Vi tilbyder både klar til brug navneskilte til on-site print, eller labels som kan bruges direkte på tøjet, eller som kan kombineres med fx et eventkort eller et navneskilt etui. 

Du skal bruge et IT-system til On-site print

On-site print af navneskilte kan ikke stå alene uden en form for et IT system bagved til at styre processen. Vi samarbejder derfor med software firmaet Attendwise, som leverer netop det - et komplet konferencesystem med alt fra tilmeldingsystem, til event website, til konference og event app og meget mere. På den måde kan du optimere alle processerne omkring dit arrangement - herunder også design og udskrivning af navneskilte. 

Vores egent IT-system til mindre arrangementer

Hos Kongresartikler har vi fået forespørgsel på et IT-system til mindre arrangementer. Hvor der kan indlæses en csv fil med deltagere og printe On-site.

Vi har nu udviklet et system hvor dette er muligt. Et online program som gør det muligt for dig som arrangør at planlægge i forvejen og gøre det nemt med registreringen til eventet og ikke mindst gør det til en god oplevelse for dine gæster.

Vi har printeren du skal bruge til dit arrangement med On-site Print

Og netop omkring udskrivningen af navneskiltene har vi hos Kongesartikler.dk udviklet en plug-and-play løsning i form af en labelprinter med styring, som du parrer med dit IT-system, og som herefter henter de navneskilte dit IT system genererer ved ankomstregistreringen og printer dem ud - alt sammen i samme arbejdsgang. 

Det betyder, at du med on-site print af navneskilte ikke behøver at bruge tid på at udfylde deltagernes navneskilte førend de dukker op til dit arrangement. 

Print dine navneskilte nemt

At gøre det nemt med On-site Print betyder, at du ikke skal lægge samtlige navneskilte op på et bord inden arrangementets start, hvilket yderligere betyder at dine gæster ikke behøver at stå oven i hinanden for at finde deres navneskilt i en stor pool af andre navneskilte. 

Det er både godt for GDPR og samtidig godt for dine deltagere, da de vil opleve ankomsten til dit arrangement langt mere professionel og gnidningsfrit.

Undgå kødannelser med On-site Print

On-site print af navneskilte sker på thermo karton eller thermo labels. Det sikrer en stabil udskrift, som ikke pludselig løber tør for toner, og samtidig sikrer det dig hurtig udskrivning. 

Netop hurtig udskrivning er essentiel for at undgå kødannelser ved ankomstregistreringen. Samtidig er vores on-site printerboks optimeret til at hente og udskrive de registrerede navneskilte hurtigt og stabilt, så du er sikker på at ankomstregistreringen glider og dine deltagere lukkes ind på en effektiv og gnidningsfri måde.

On-site print - en bæredygtig løsning

Vi har udviklet vores on-site print navneskilte, så de kan anvendes uden brug af plastlommer. Samtidig er de fremstillet af FSC certiferet karton, og de er derfor yderst skånsomme for miljøet. Samtidig er de nemme at bruge, da du blot printer direkte på dem, og derefter hænger navneskiltet direkte i en nøglesnor eller en strop klemme. Heldigvis findes der i dag mange muligheder inden for bæredygtige nøglesnore, så også her kan du vælge en løsning, som er skånsom for miljøet.

Endelig sikrer on-site udskrivning af navneskilte dig også, at du kun udskriver det antal navneskilte du skal bruge, da det kun er de deltagere som ankommer, der får et navneskilt. Det er sund fornuft - både for klima og pengepung.