On-site print

On-site print af navneskilte er det nye sort, når det kommer til professionel afvikling af arrangementer. On-site print tilbyder muligheden for at udskrive deltagernes navneskilte samtidig med, at du registrerer, at deltageren er ankommet til dit event. På den måde kan du slå to fluer med et smæk i én og samme arbejdsgang, og der er derfor store tidsbesparelser at hente.

Herunder har vi samlet alle vores produkter i kategorien, som dels kan anvendes til direkte print i en on-site registrerings situation, eller som kan anvendes sammen med en on-site print løsning.

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Hvordan fungerer on-site print af navneskilte?

On-site print af navneskilte fungerer ved, at du registrerer deltagerne digitalt, når de ankommer til dine events. I samme arbejdsgang udskrives deltagerens navneskilt fra en stand-alone printer, som er monteret med en rulle "klar til brug"-navneskilte af karton. Printeren kan du enten selv anskaffe dig, eller du kan leje den på dagsbasis hos os til dit arrangement.

Vi tilbyder både "klar til brug"-navneskilte til on-site print eller labels, som kan bruges direkte på tøjet eller i kombination med et eventkort eller et navneskilt med etui.

Vi har printeren du skal bruge til dit arrangement

Vi har hos Kongresartikler.dk udviklet en plug-and-play løsning i form af en labelprinter som automatisk printer deltagernes navneskilte ud ved ankomstregistrering. Efter print afskæres navneskiltet af printeren og ligger i en drypbakke, hvorfra deltagerne nemt kan tage det og hænge det om halsen.

Det betyder, at du med on-site print af navneskilte ikke behøver at bruge tid på at udfylde deltagernes navneskilte førend, de dukker op til dit arrangement, og samtidig er du sikker på at du kun printer det antal navneskilte der er brug for. Dette det er både tidsbesparende og godt for klimaet.

Nem og enkel brug af onsite print via vores service Onsiteprint.dk

Hos Kongresartikler tilbyder vi muligheden for, at du kan bruge vores on-site printere blot ved at uploade din navneliste til vores site www.onsiteprint.dk.

Løsningen er super simpel og tilbyder dig 12 forskellige prædefinerede navneskilte designs at vælge imellem – flere af dem med mulighed for upload af dit logo eller anden grafik.

Efter valg af en af de prædefinerede skabeloner uploades en navneliste i CSV format, hvorefter der fremkommer en søgbar oversigt med alle deltagere, hvorfra man kan printe et eller flere navneskilte af gangen. Ved udskrivning ankomst registreres deltageren sammen med tidspunktet for udskrivning af navneskiltet. Efter endt arrangement kan navnelisten downloades med info om ankomsttidspunkt osv.

Systemet integrerer ikke med andre systemer, men er et ’plug and play’ system udelukkende til brug i ankomstsituationen, så man nemt og hurtigt kan udskrive navneskilte til de deltagere, der kommer og samtidig får en lavpraktisk registrering af, hvem der er ankommet. Vores løsning med Onsiteprint.dk tilbyder således en meget simpel og omkostningseffektiv måde at få onsite print til sit arrangement på.

Onsite print i kombination med dit registreringssystem

Har du allerede et registreringssystem, som du bruger til dine arrangementer er vi altid åbne for at tage dialogen om, hvorvidt vi kan integrere din løsning med vores onsite printboks, og alternativt tilbyder vi leje af fritstående printere, som du kan sætte til din PC og dit eksisterende system – det er blot at finde ud af hvordan.

Er du interesseret i on-site print, og mangler et konference- eller registreringssystem til at hjælpe dig med at få styr på dine arrangementer, så samarbejder vi med softwarefirmaet Attendwise. Attendwise er med deres system ConferenceCommunicator fuldt integreret med vores printerløsning og sammen gør vi det derfor nemt for kunderne at få onsite print til deres arrangementer. Samtidig leverer Attendwise et komplet konferencesystem med alt fra tilmeldingssystem, event-website, konference-app og meget mere. På den måde kan du optimere alle processerne omkring dit arrangement - herunder også design og udskrivning af navneskilte.

Print dine navneskilte nemt og undgå kødannelser

On-site print af navneskilte sker på thermo karton eller thermo labels, hvilket sikrer dig en stabil og hurtig udskrift, som ikke løber tør for toner. Netop hurtig udskrivning er essentiel for at undgå kødannelser ved ankomstregistreringen.

Samtidig er vores on-site printer optimeret til at hente og udskrive de registrerede navneskilte hurtigt, så du er sikker på, at dine deltagere lukkes ind på en effektiv og gnidningsfri måde.

At gøre det nemt og convenient med on-site print betyder, at du ikke skal lægge samtlige navneskilte op på et bord inden arrangementets start. Gæsterne behøver derfor ikke at stå oven i hinanden for at finde deres navneskilte i en stor pool af andre navneskilte.

Det er både godt for GDPR og for dine deltagere, da de vil opleve ankomsten til dit arrangement langt mere professionel og gnidningsfri.

On-site print - en bæredygtig løsning

Vi har udviklet vores on-site print navneskilte, så de kan anvendes uden brug af plastlommer. Samtidig er de fremstillet af FSC-certificeret karton, og de er derfor så skånsomme for miljøet som de kan blive. Samtidig er de utrolig nemme at bruge, da du printer direkte på dem, og derefter hænger navneskiltet i en nøglesnor eller en strop klemme. Der findes mange muligheder inden for bæredygtige nøglesnore, så også her kan du finde en bæredygtig løsning.

Endelig sikrer on-site udskrivning af navneskilte dig også, at du kun udskriver det antal navneskilte, du skal bruge, da det kun er de deltagere, som ankommer til arrangementet, der får et navneskilt. 

Det kalder vi for sund fornuft - både for klimaet og pengepungen.