Navneskilte med hul (Etui)

Navneskilte med hul åbner en verden af muligheder, idet der findes mange forkellige typer, størrelser og sågar farver. Det betyder, at navneskilte med hul er super velegnede, når du ønsker at tilpasse løsningen dine specifikke behov. Skal navneskiltet fx indeholde dagens program, skal deltagerne inddeles i farvekoder eller skal navneskiltet fungere som et ID-kort. Der er uanede muligheder og kun fantasien sætter grænser.

Samtidig giver navneskilte med hul mulighed for brug af forskellige typer af lanyards eller strop-klemmer. Navneskilte med hul tilbyder dermed samtidig et utal af muligheder for fastgørelse på tøjet, hvilket gør det til en fleksibel løsning med mange anvendelsesmuligheder og rigtig gode muligheder for at sætte sit eget præg på den endelige løsning.

 

Se vores kategorier her:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

3 Fordele ved navneskilte til konferencen eller eventet 

 1. Hjælper med organisering
 2. Gør netværk lettere
 3. Tilføjer professionalisme

Navneskilte med hul til konferencen

Et navneskilt med hul kan du bruge til en konference. Et konference navneskilt, bæres af deltagere, gæster eller medarbejdere under en konference, event eller andet arrangement, i en nøglesnor om halsen.

Typer af navneskilte til konferencer eller events

Du kan bruge mange forskellige navneskilte til dine arrangementer. både dem med hul og de som har klemme, nål eller magnet.

Navneskilte med hul er foretrukket af mange til konferencer, events eller større begivenheder. Skiltet med hul er praktisk, nemt og passer til de fleste.

Alt du skal bruge til disse navneskilte der passer til enhver konference er en nøglesnor og evt. indstik (som du kan få gratis skabeloner til hos os).

Typen af navneskilte med hul kan du bruge praktisk til at have lidt større navneskilte i. På navneskiltet kan der være enten QR koder eller programmer, som er en del af kommunikationen og netværket på en konference/event.

Typerne af navneskilte med hul er:

 • Navneskilte af genbrugspap
 • Kongresmærker af bæredygtige plast
 • Etui 3 sider lukket
 • Deluxe navneskilt med hul (refleksfri)
 • Eventkort
 • Butterfly navneskilte
 • Holdere til navneskilte  (de fleste af holderene har hul)
 • Etui til kold laminering
 • Etui til varmelaminering
   

Tilpasningsmuligheder for konference navneskilte med hul

Navne og titler    

Det er nemt at tilpasse navne og titler på sit navneskilt. Brug vores gratis wordskabeloner til vores indstik og flet dine deltagerlister fra et Excelark med skabelonerne.

Navneskilte med hul kan have indstik i med lige netop de oplysninger som er relevante for din konference eller event. 

Find her GRATIS SKABELONER til dine konference navneskilte

Vil du gøre det ekstra nemt, har vi også indstik der passer til alle skabeloner, som efter print er nemme at rive fra hinanden og holder bedre i både print og brug.

Logoer og grafik

Et navneskilt med hul kan du vælge i forskellige størrelser, som passer til netop din konference, event eller arrangement.

Det er en god ide først at have styr på hvor meget information der skal være på navneskiltet og om der eventuelt skal være enten logo eller grafik eller en eventuel QR kode på.

Med logo på dit navneskilt stepper du navneskiltet til konferencen op, og gør det genkendeligt med din virksomhed, konferencen / eventet.  Det virker professionelt.

Med grafik tilføjer du lidt ekstra lækkerhed. Noget der måske passer til arrangementet og gør at navneskiltet til konferencen med mange mennesker skiller sig ud.

Med en QR kode hjælper du deltagerne til dit arrangement med at netværke og gør din konference eller event mere bæredygtigt. Et bæredygtigt event er også at deltagerne bruger dine navneskilte til at finde netværk ved, at få nye kunder ved og få mere ud af arrangementet ved. Så en konference bliver et arrangement med mening.

Farvevalg

Vælger du at bruge farver på dit navneskilt med hul til konferencen eller eventet, gør du dit navneskilt mere spændende og tiltrækkende. Du kan bruge brand/virksomhedsfarver, du kan bruge farver til opdeling og du kan bruge farvepsykologien til at fange opmærksomheden ved dit arrangement.

Du kan også vælge at bruge farvede nøglesnore i stedet for farver på selve indstikket på dit navneskilt. Farvede nøglesnore kan enten have brandfarver, de kan have logo på eller farverne på nøglesnorene til din konference kan være med til at hjælpe med organiseringen af deltagerne. Eventuelt kan deltagere til messer være delt op i farver, ved at personerne ved messestandende har én farve nøglesnor og gæsterne har en anden farve nøglesnor.

Med at bruge tydelige farver, gør du det nemmere at netværke mellem sælger og gæst eller forskellige andre deltagere der kunne have gavn af at vide hvem der er hvem til en konference eller event.  

Valg af skrifttype

Vælg din skrifttype med omhu. Er skrifttypen for lille, bliver det svært for deltagere til store konferencer og events at bruge navneskiltet til at se oplysninger om de andre deltagere.

Vælg også font med omhu. Vælger du en font der ikke møder kravene for god læsbarhed, kan dit navneskilt være spild af penge og spild af deltagernes tid, da navneskiltet ikke bruger de fordele navneskiltet har ved networking, genkendelighed og andre muligheder.

 

Du kan i vores blogindlæg: 7 tips til et effektivt navneskilt, læse mere om farvevalg, skriftyper og hvordan du får udbytterig networking ved brug af et navneskilt med hul.