Indstik

Til nem udfyldelse af navneskilte, kongresmærker og reversskilte tilbyder vi et stort udvalg af indstik, også kaldet navneetiketter. Har du brug for hjælp til udfyldelse og print af dine indstik står vi selvfølgelig til rådighed. Samtidig har vi gratis skabeloner til udfyldelse og print af alle vores indstik.

 

Se vores forskellige udvalg af indstik, navneetiketter, labels og butterfly navneskilte nedenfor:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Udfyldelse af navneetiketter og indstik

Indstik gør det nemt og hurtigt at udfylde navneskiltene, da indstikkene er perforerede og selvfølgelgi fås i størrelser, der passer til alle vores forskellige navneskilte. Dermed er du sikret at dine printede navneetiketter altid passer til de navneskilte du skal udfylde, og du slipper dermed for at sidde med saks eller kniv for at få tingene til at passe sammen.

Labels og butterfly navneskilte

Udover indstik og navneetiketter tilbyder vi selvklæbende labels i udvalgte størrelser, hvoraf flere af dem passer sammen med vores navneskilte i Serie 11. Endelig lagerfører vi et butterfly navneskilt, som sidder på et A4 ark og er velegnet til direkte print, hvorefter du sidder med et færdigt navneskilt i hånden.

Skal du bruge hjælpe til udfyldelse af indstik, etiketter, labels eller butterfly navneskilte er du velkommen til at kontakte os. Vi har udfyldt rigtig mange navneskilte igennem tiderne og er altid gerne behjælpelig med at guide dig igennem eller evt. gøre det for dig.