Indstik

Til nem udfyldelse af navneskilte, kongresmærker og reversskilte tilbyder vi et stort udvalg af indstik, også kaldet navneetiketter.

Har du brug for hjælp til udfyldelse og print af dine indstik? Så står vi selvfølgelig til rådighed og du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Samtidig har vi gratis Word skabeloner til udfyldelse og print af alle vores indstik, som du er meget velkommen til at downloade.

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Udfyldelse af navneetiketter og indstik

Indstik gør det nemt og hurtigt at udfylde sine navneskiltene, idet indstikkene leveres på A4 ark, som er perforerede og nemme at rive fra hinanden efter print. Samtidig fås de selvfølgelig i størrelser, der passer til alle vores forskellige navneskilte.

Dermed er du sikret at dine printede navneetiketter altid passer til de navneskilte du har købt hos os, når du skal udfylde dem. Du slipper dermed for at sidde med saks eller kniv for at få tingene til at passe sammen.

 

Hos Kongresartikler.dk tilbyder vi forskellige typer af indstik og etiketter:

 

Labels, eventkort og butterfly navneskilte

Udover indstik og navneetiketter tilbyder vi selvklæbende labels i udvalgte størrelser, hvoraf flere af dem passer sammen med vores navneskilte i Serie 11.

Derudover lagerfører vi ”klar-til-brug” navneskilte i form af diverse eventkort eller alternativt et butterfly navneskilt. Vores eventkort kommer enten i polyester i A6 format eller på A4 ark i 100% genbrugspapir. Begge dele er beregnet til direkte print og er klar til brug efter print. Det samme gælder vores butterfly navneskilte som også sidder på et A4-ark, og er velegnet til et direkte print, hvorefter du sidder med et færdigt navneskilt i hånden.

Skal du bruge hjælp til udfyldelse af indstik, etiketter, labels, eventkort eller butterfly navneskilte, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har udfyldt rigtig mange navneskilte igennem tiderne, så vi hjælper gerne på vej, eller klarer udfyldelsen for dig.