Navneskilte med klemme

Navneskilte med klemme og nål er den fleksible løsning, når man taler navneskilte, da skiltet tilbyder flere forskellige muligheder for påsætning på tøjet. Vores sortiment af navneskilte med klemme fordeler sig på en prisbillig løsning i Serie 14 velegnet til kortere arrangementer og deluxe løsninger fra Valdal af høj kvalitet, som er velegnet til daglig brug.

 

Se vores kategorier her:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Navneskilte med klemme - en klassisk løsning

Navneskilte med klemme er et godt og relativt skånsomt valg for tøjet, og vælger man en løsning med en drejelig klemme er de samtidig nemme at sætte fast på tøjet uanset om man har jakkesæt, bluse eller kjole på. Således kan man tilbyde sine deltagere et skilt som er fleksibelt, skånsomt for tøjet og nemt at sætte på. Det er derfor yderst sjældent at man som arrangør går galt i byen med et navneskilt med klemme, og de fleste deltagere til være tilfredse med den løsning. Ønsker man dog at tilbyde sine gæster en endnu mere skånsom løsning end navneskilte med klemme tilbyder vi også forskellige navneskilte med magnet.

Har du brug for vejledning omkring hvilke navneskilte der vil være de rigtige til netop dit arrangement, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Vi sidder parat til at hjælpe dig med at finde en god løsning.

Se hele udvalget af navneskilte her.