Navneskilte med sikkerhedsnål

Navneskilte med sikkerhedsnål er ofte det prisbillige valg, når man taler navneskilte. Størstedelen af vores sortiment af navneskilte med sikkerhedsnål, er således også velegnet til korterevarende brug og ligger i den billige ende af skalaen.

 

Se vores kategorier her:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Navneskilte med nål - det sikre valg

Ønsker du imidlertid et robust kvalitets navneskilt med sikkerhedsnål tilbyder vi selvfølgelig også dette, og du skal da se nærmere på vores Serie 30 produkter fra Valdal. Det er danske håndproducerede navneskilte i en kraftig kvalitet, som kan bruges igen og igen.

Navneskilte med sikkerhedsnål er ligeledes særdeles velegnede til meget aktive arrangementer, hvor man ønsker stor sikkerhed for at navneskiltet ikke falder af, trods høj fysisk aktivitet. Man skal dog være opmærksom på at navneskilte med sikkerhedsnål ikke er ligeså skånsomme for tøjet som for eksempel navneskilte med klemme eller magnet.

Har du brug for vejledning omkring hvilke navneskilte der vil være de rigtige til netop dit arrangement, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Vi sidder parat til at hjælpe dig med at finde en god løsning.

Se hele udvalget af navneskilte her.