Graverede medarbejderskilte

Det personlige medarbejderskilt er en væsentlig bestanddel af det at fremstå professionel, når gæster og kunder lægger vejen forbi. Professionelle og graverede medarbejderskilte med logo på, gør det nemt for kunder og andre besøgende at komme i dialog med virksomhedens medarbejdere, da de derved bliver nemme at identificere og nemme at adressere.

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Graverede medarbejderskilte med navn samt evt. jobtitel og logo

Der er mulighed for at få indgraveret og trykt forskellige oplysninger på medarbejderskiltene. Det klassiske er at indgravere medarbejderens navn og titel, men vi tilbyder også påtrykning af logo på skiltene. Der kunne f.eks. stå Karin Jensen, Sygeplejerske eller Mark Hansen, Værkfører, på medarbejderskiltet.

De graverede medarbejderskilte tilføjer et professionelt touch til medarbejdernes præsentation og hjælper med at skabe et sammenhængende og professionelt udtryk for virksomheden.

Graverede medarbejderskilte i forskellige størrelser og farver

Vi tilbyder graverede medarbejderskilte i en række standardstørrelser, men tilbyder også fremstilling af skilte i andre størrelser. Nogle af de mest almindelige størrelser til medarbejderskilte er 16 x 65 mm og 20 x 75 mm. Det klassiske medarbejderskilt er firkantet, men du kan også købe ovale medarbejderskilte hos Kongresartikler.dk, hvis dette foretrækkes.

Du kan desuden vælge mellem en lang række farvekombinationer. Vi lagerfører mange forskellige kongresartikler i forskellige farver, herunder hvid/blå, blå/hvid, sort/hvid, hvid/sort og sølv/sort, men mulighederne begrænser sig ikke hertil.

Alle graverede medarbejderskilte produceres på bestilling, hvorfor vi kan tilbyde stor valgfrihed mht. farver og størrelser. Dette sikrer, at skiltene passer perfekt til din virksomheds visuelle identitet og behov. Du er mere end velkommen til at kontakte os for mere info om mulighederne.

Medarbejderskilte med magnet eller nål

Vi tilbyder to forskellige typer af graverede medarbejderskilte - med henholdsvis nål og magnet på bagsiden til fastgørelse på tøjet. Skilte med magnet er det ideelle valg, hvis man vil undgå små huller i tøjet.

Fordele ved graverede medarbejderskilte

Der findes efterhånden mange typer af medarbejderskilte, der har ét og samme formål og funktion. Der er dog adskillige gode argumenter for at investere i netop graverede medarbejderskilte.

At få indgraveret navn og jobtitel på et skilt, i stedet for at få det trykt eller skrevet med tusch, vil give skiltet et mere eksklusivt og professionelt touch. Gravering i skilte er desuden yderst holdbart og stort set uopslideligt.  

I hvilke erhverv er det oplagt at bruge graverede medarbejderskilte?

Der er rigtig mange forskellige erhverv, hvor det vil give mening at bruge skiltning og gravering, herunder medarbejderskilte med indgraverede navne og jobtitler for de enkelte medarbejdere.

Det er generelt ideelt i alle virksomheder, der dagligt får besøg af kunder og gæster. Med skiltene kommer gæsterne med det samme på fornavn med den pågældende medarbejder, og de vil lettere kunne identificere virksomhedens medarbejdere. Det skaber en bedre oplevelse for alle parter og giver et godt og professionelt indtryk af jeres virksomhed.

Medarbejderskilte bruges utallige steder, eksempelvis i lægepraksisser, på værksteder, i butikker og mange andre steder. Skiltene kan desuden være anvendelige, når medarbejderne skal deltage i forskellige events, hvor det skal være let for de andre deltagere at identificere, hvem de taler med. Det kan f.eks. være i forbindelse med deltagelse på en messe, konference eller kursus.