Bordskilte og bordskilteholdere

Bordskilte er en undværlig ingrediens ved kurser, møder og konferencer. 

Skilte hjælper ordstyren eller kursusholderen til at få et hurtigt overblik over de deltagende og gør det nemt og hurtigt at indlede en dialog. 

Samtidig virker det altid professionelt at kunne tiltale de deltagende med navn, og fokus holdes dermed på indhold fremfor på fx hvilken farve bluse eller skjorte man har på. 

Ydermere er et bordskilt en effektiv måde for de deltagende at få et hurtigt overblik over resten af deltagerne. Således bliver det også lettere at adressere hinanden under kurset eller konferencen og samtidig opsøge hinanden i pauserne for at netværke.
 

Se vores store udvalg af bordskilte og -holdere her:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Forskellige typer af bordskilte og -holdere

Hos Kongresartikler.dk tilbyder vi både bordskilte i kraftig karton til udfyldelse i hånden - fx af deltagerne selv , og vi tilbyder bordskilte til udfyldelse og print via computer. Dermed kan man hurtigt skabe overblik over de deltagende. Til beskyttelse af de udfyldte bordskilte tilbyder vi bordskilteholdere i forskellige størrelser og modeller bl.a. bordskilteholdere i farvet plast og bordskilteholdere i transparent plast. Det betyder, at du altid har mulighed for at finde og designe en model, der passer til netop dit budskab, til det du ønsker at signalere, eller til det arrangement, du skal afholde.

Hvorfor bruge bordskilte-holdere?

En bordskilte holder tjener flere formål. 

  1. For det første yder den besktyttelse for det udfyldte bordskilt. Det betyder dels, at skiltet er beskyttet mod fx stænk. 
  2. Samtidig er bordskilteholderen med til at stabilisere skiltet, således at det står mere stabilt på bordet og er mindre følsomt overfor en brise fra et åbent vindue eller fra folk, som går tæt forbi bordet. 

Vores bordskilteholdere produceres her i Danmark, og vi kan derfor til enhver tid tilbyde påtrykning af firmalogo på selve bordskiltet eller på bordskilteholderen. Det sikrer, at logoet altid fremstår klart og tydeligt og samtidig altid står ensartet. Endelig giver et påtrykt logo et yderst professionelt udtryk.

Udfyldelse af bordskilte

Hos Kongresartikler.dk tilbyder vi mange forskellige bordskilte og -holdere i mange forskellige størrelser og modeller. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Ring til os og få en snak om, hvilket skilt, format, størrelse, layout og design, der er det rigtige til kontoret, jeres arrangement, konference eller messestand. 

Har du brug for hjælp til udfyldelse og print af dine bordskilte står vi selvfølgelig også til rådighed. Samtidig har vi skabeloner til udfyldelse og print af alle vores bordskilte