Kontorskilte m.m.

I takt med at virksomheder vokser, og flere mennesker samles under ét tag, er det vigtigt at have effektiv skiltning, så alle kan finde rundt.

Med de rette kontorskilte kan du nemt guide besøgende, kunder og medarbejdere på rette vej, og dermed efterlade et professionelt førstehåndsindtryk.

Hos Kongresartikler.dk har vi et stort udvalg af forskellige produkter, som bl.a. tæller bordskilte, dørskilte, vægskilte, navneskilte, piktogrammer og postkasseskilte.

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Bordskilte - Giv et personligt præg til skrivebordet

Bordskilte er ikke bare en måde at vise, hvem der sidder hvor.

Bordskilte giver et professionelt præg til skrivebordet og kan gøre det lang nemmere at navigere rundt. Især på åbne kontorer, hvor mange medarbejdere deler samme område, kan det være svært at finde den man leder efter, hvis ikke man færdes i området dagligt, eller hvis man ikke nødvendigvis har et ansigt at sætte på den man skal tale med.

Her kan bordskiltet være en stor hjælp for den, som skal finde vej. Skiltene kan være lavet af forskellige materialer, såsom akryl, plast, metal, træ eller kork, og kan designes med fx firmaets logo og personens navn.

Udover at hjælpe med identifikation, tjener bordskilte også som et stilmæssigt element, der bidrager til en harmonisk indretning.

Postkasseskilte - Gør kommunikationen nemmere

Både i privaten men bestemt også i mange større og mindre virksomheder er der behov for postkasseskilte. Med flere medarbejdere eller lejere på samme adresse kan det nemt blive forvirrende for postbuddet at finde den rette modtager.

Ved at anvende postkasseskilte med tydelig tekst og eventuelt logo sikrer du, at al post når frem uden besvær. Dette reducerer risikoen for fejlleverancer og sikrer samtidig tydelig kommunikation.

Vores postkasseskilte fremstilles i vejr- og UV-bestandig akryl, således at skiltene kan modstå naturens forskellige påvirkninger. Postkasseskiltene leveres selvklæbende, så de let kan monteres på de fleste postkasser eller postkasseanlæg både indendørs og udendørs.

Vægskilte - Vejled dine besøgende med stil

Sidst, men ikke mindst er vægskilte en essentiel del af ethvert kontorlandskab. De fungerer som vejvisere, der viser vej til kontoret, lageret, konferencelokalet, mødelokalet eller toiletterne.

Vægskilte kan designes i et utal af stilarter, fra minimalistiske til dekorative, alt efter virksomhedens æstetik. Vores skilte til væggen er i fremstillet af materialer af høj kvalitet og kan monteres på de fleste vægge. Du bestemmer om du vil klæbe eller skrue og vi tilpasser løsningen dit valg.

Uanset om det er for at vise vej til mødelokaler, konferencelokaler, receptionen, toiletter eller bestemte afdelinger, er vægskilte uundværlige, da de ikke kun fungerer som identifikationsværktøjer. Kontorskilte, herunder vægskilte, er en forlængelse af virksomhedens brand og æstetik.

Køb forskellige skilte til kontoret hos Kongresartikler.dk

Hos Kongresartikler tilbyder vi Danmarks største udvalg af kongres- og kontorartikler, herunder også kontorskilte i mange afskygninger og forskellige størrelser og alle sammen af høj kvalitet.

Ved at investere i høj kvalitet bordskilte, postkasseskilte og vægskilte sikrer du ikke kun klar kommunikation, men også et professionelt og sammenhængende udtryk i virksomheden og på arbejdspladsen.

Vores kontorskilte leveres med hurtig levering til døren, uanset hvor du befinder dig i landet eller om du bestiller mindre eller større parti.

Hvis du skulle have spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 4362 3210 eller per mail info@kongresartikler.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.