Graverede skilte

Graverede skilte til personalet eller kontoret i kraftig plast med indgraveret valgfri tekst, logo eller grafik. 
Hos Kongresartikler.dk har vi graverede skilte i bedste kvalitet. Skiltene er elegante, tydelige og enkle.

Fås i flere farver og størrelser. Hurtig levering.

 

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Graverede skilte

Graverede skilte giver et eksklusivt udtryk og er velegnede til personalet eller til firmaet. Graverede skilte fremstilles i kraftig plastik eller træ, hvori vi indgraverer valgfri tekst, logo eller grafik, og er en yderst professionel måde at skabe overblik blandt personalet eller rundt på kontoret eller i lokalerne.

Hos Kongresartikler.dk tilbyder vi graverede skilte i bedste kvalitet. Skiltene er elegante og tydelige i deres gravering, og fås i forskellige materialer, forskellige farver og forskellige former.

Graverede reversskilt til medarbejderne

Vores elegante reversskilte i kraftig kvalitet med gravering af valgfri tekst og med mulighed for påtryk af logo er en oplagt løsning til medarbejdere eller front personale, som skal kunne identificeres på en professionel og elegant måde. Reversskiltene kan leveres med magnet eller nål på bagsiden til fastgørelse på tøjet.

Reversskilt med magnet er skånsomt mod tøjet

Graverede skilte med magnet til medarbejderne er foretrukket af mange. Den kraftige kvalitets magnet vi anvender har tre poler og er således særdeles kraftig i magneten samtidig med, at den er skånsom mod tøjet. Samtidig har den den store fordel at den ikke efterlader huller efter en nål.

Hvis medarbejderne ydermere skal bære det graverede skilt på privat tøj og ikke på en uniform, foretrækker mange at passe på tekstilerne, og sætter pris på et graveret reversskilt med magnet. 

Graverede skilte til kontoret

Har du specielle ønsker til et holdbart og elegant navneskilt i plast eller træ med gravering? Så er du på mange måder landet det helt rigtige sted, da vi har mange års erfaring med at producere og levere gode løsninger til vores kunder inden for graverede skilte.

 

Hos Kongresartikler.dk tilbyder vi forskellige typer af graverede skilte:

 

Hvis du har spørgsmål til de mange muligheder med graverede skilte, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller per mail. 

Graverede skilte i farver

Vores graverede plastskilte fremstilles på en 2-lagsplade og har således en grundfarve, hvorpå der ligger en overflade farve, som har en anden farve. Ved indgravering af skiltene fjernes overfladefarven, og grundfarven kommer til syne som bogstavernes-, ikonernes- eller logoets farve.

Graverede skilte fås i farverne (overflade/grundfarve):

  • Hvid/blå
  • Blå/hvid
  • Sort/hvid
  • Hvid/sort
  • Sølv (metal)/sort
  • Metalblå/hvid
  • Rød/hvid
  • Hvid/rød
  • Grøn/hvid
  • Gul/sort

Printet logo på overfladen

Graverede skilte er oplagte til både indgravering men også til tryk af logo eller anden grafik. UV print af logo giver mulighed for at få et helt detaljeret logo i alle farver, hvorefter fx navn og titel kan indgraveres. Kombinationen af print og gravering er meget populær og giver en meget elegant løsning.

Det kan oftest betale sig at printe lidt flere skilte end der skal bruges, og lægge resten på lager til løbende indgravering. På den måde bliver det hurtigt og nemt at få lavet et nyt skilt, hvis der kommer en ny medarbejder eller et skilt skulle blive mistet. Vi hjælper med lagerstyring af de ekstra skilte og sørger for hurtig efterlevering med indgravering.

Således bliver skiltene med logo lagt til side hos os og ligger klar til jeres bestilling – det sparer både penge og tid.