Kongresmærker

Vi fører Danmarks største udvalg af kongresartikler, indstik og navneskilte, herunder kongresmærker, som vi præsenterer dig for på siden her.

Kongresartikler.dk er din kvalitetsbevidste og pålidelige forhandler af kongresmærker til enhver anledning. Hvad end anledningen er kongresser, messer eller kurser, og om deltagerantallet lyder på 50 stk. eller 2.500, kan vi levere de ønskede kongresmærker. Vi garanterer høj kvalitet og kan desuden bryste os af at have nogle af markedets absolut bedste priser på kongresartikler.

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Kongresmærker til kurser, konferencer og mange andre formål

Det kan til større arrangementer være udfordrende at holde styr på, hvad de øvrige deltagere hedder, og hvilken virksomhed de repræsenterer. Det er netop i den forbindelse, at navneetiketter og kongresmærker kommer ind i billedet.

Kongresmærker kan let sættes på tøjet og vil på en elegant måde vise navn og virksomhedsnavn for hver deltager. Det er med til at sikre bedre betingelser for god networking uden at skade tøjet.

Kongresmærker kan bl.a. være nyttige ved følgende arrangementer og anledninger:

  • Kurser
  • Konferencer
  • Møder
  • Messer
  • Foredrag
  • … og andre events!

Bestil kongresmærker i forskellige typer og størrelser

Du kan vælge mellem en lang række forskellige typer kongresmærker – faktisk hele seks forskellige.

Vi kan tilbyde følgende kongresmærker:

 

Forskellen på ovenstående handler om måden, hvorpå mærkerne bliver fastgjort på tøjet. Nogle kongresmærker fastgøres med nål, andre med magnet og helt tredje med klemme. Der er fordele og ulemper ved alle typerne.

Bemærk desuden, at der er forskel på størrelsen på de forskellige kongresmærker. Målene er oplyst i mm på produktsiderne under hvert varenr.

Vi forhandler også miljøvenlige kongresmærker

Vores udvalg bugner med miljøvenlige kongresartikler, og vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af miljøvenlige kongresmærker.

Du kan f.eks. bestille kongresmærker, der er fremstillet af 100 % genbrugspap, genbrugspapir eller korkpapir. Vores sortiment består også af kongresmærker fremstillet af miljøvenlig plast.

Disse produkter er ikke blot produceret med funktionalitet for øje, men også med fokus på klima og miljø. Tag et klimaansvar sammen med os ved at vælge nogle af disse miljøvenlige kongresartikler.

Nemme kongresmærker til lave priser

Nemme kongresmærker er kendetegnet ved at være lette at udfylde og dele ud til deltagerne ifm. et givent arrangement, f.eks. en konference eller et kursus. Mærkerne er ikke blot lette at håndtere, men er også økonomisk overkommelige at investere i. Vi har nemlig altid lave priser på kongresmærker og tilbyder særligt gode rabatter ved køb af større mængder.

De mest skånsomme kongresmærker for tøjet

Vi kan opfylde dit ønske, hvis du ønsker at købe kongresmærker, der ikke ødelægger tøjet. En udbredt bekymring blandt deltagere til f.eks. messer og konferencer er, at deres navneskilt vil beskadige deres tøj. Dette kan heldigvis undgås ved at købe kongresmærker, der er skånsomme mod tøjet. Den mest skånsomme løsning er kongresmærker med magneter. De er ikke blot skånsomme mod tøjet, men er også lette at fastgøre for deltagerne.

Se hele udvalget af diverse kongresmærker her.