Diverse kongresmærker

Kongresmærker er en uundværlig ingrediens til konferencer, arrangementer, kongresser, kurser, events eller messer, idet kongresmærket på en diskret og effektiv måde, åbner døren for networking og mingling.

Der findes mange typer af kongresmærker med nål, klemme, clips, magnet eller nøglesnor, og vi har inddelt vores store udvalg i kategorier baseret på forskellige typer og undertyper, hvor du hurtigt og nemt få et overblik over vores udvalg.

Er du i tvivl om, hvilket kongresmærke, du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller per mail for en gratis og uforpligtende snak om, hvilket produkt der vil den rigtige for dig og dine medarbejdere.

Se vores kategorier her:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Effektive og billige kongresmærker

Kært barn har mange navne, og kongresmærker bliver ofte også kaldt for konferencemærker, navneskilte, kongresskilte, konferenceskilte, navneetuier og meget andet.

Fælles for dem alle er dog, at de definerer et skilt oftest med individuelt print, som du kan sætte på tøjet, typisk med identifikation af navn, titel, firmanavn og lignende.

 

Hos Kongresartikler.dk tilbyder vi forskellige typer af kongresmærker:

 

Et kongresmærke har mange anvendelsesmuligheder

Formålet med et kongresmærke kan være flere, men det er ofte at indikere navn og tilhørsforhold, så det bliver nemt for de deltagende at identificere hinanden og dermed indlede en målrettet dialog.

Kongresmærkets anvendelsesmuligheder er dog mangfoldige, og kan også bruges til at indeholde dagens program eller til inddeling af deltagere i grupper fordelt på interesser, tilhørsforhold mm.

Kun fantasien sætter grænser, når et kongresmærke eller et navneskilt bliver bragt i spil.

Kan man kun få kongresmærker med nål?

Mange har en forestilling om at kongresmærker med nål er den gængse og mest almindelige løsning, men sådan er det heldigvis ikke længere. I dag findes der mange andre muligheder, og du kan fx få kongresmærker med magnet, kongresmærker med clips eller kongresmærker med nøglesnor. Disse alternativer er til forskel fra kongresmærker med nål typisk mere skånsomme for tøjet. Selve funktionen er dog den samme, og hvilken model kongresmærke man skal vælge kommer helt an på, hvordan kongresmærket skal bruges.

Hvilket kongresmærke skal jeg vælge?

Du skal først og fremmest gøre dig klart, hvem brugeren af kongresmærket er og hvilket arrangement kongresmærket skal bruges til. Er der behov for at kongresmærket sidder ekstra godt fast på tøjet, da det er et aktivt arrangement det skal bruges til. Er der særlig brug for, at kongresmærket er skånsomt for tøjet? Er det vigtigt at kongresmærket kan indeholde dagens program, frokostkuponer eller VIP billetter? Skal kongresmærket bruges til at inddele deltagerne i grupper osv. osv. Der er mange overvejelser at gøre sig.

Er du i tvivl om hvad der kan være den bedste løsning, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Kongresmærker åbner døre

Husk at dine konferencer, messer, arrangementer, udstillinger og møder defineres af dine deltagere, og at dét, man som deltager husker, er de mennesker, man har mødt, og de kontakter, man har skabt.

Bruger du dine kongresmærker effektivt, og dermed hjælper dine deltagere til god mingling og networking, er det vores erfaring, at du også er sikret succes.

Har du spørgsmål til din bestilling, hvilket kongresmærke du skal vælge, til et specifikt varenr., til vores lagerstatus eller måske noget helt fjerde, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 43 62 32 10 eller info@kongresartikler.dk.