Elegante medarbejderskilte

Et ordentligt og professionelt medarbejderskilt er en vigtig del af virksomhedens ansigt ud ad til. Som kunde er det altid nemmere at komme i dialog med en medarbejder, som bærer synligt navneskilt, og såfremt skiltet oven i købet også har logo på fungerer det samtidig som en fin reklamesøjle ud ad til.

 

Se vores kategorier her:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Fleksible medarbejderskilte

Medarbejderskilte med firmalogo er en optimale løsning, hvis man har medarbejdere som hver dag møder kunderne ansigt til ansigt i fx butikken, i klinikken eller i receptionen. Et medarbejder skilt med logo er dog også altid en investering, og såfremt man har en jævn udskiftning af medarbejderstaben eller man er i en situation, hvor man i perioder hiver vikarer el.lign. ind, kan det være en stor fordel at man kan udskifte navnene på de skilte man har. Derfor tilbyder vi medarbejderskilte med rude for let udskiftning af navne. Over ruden er et fast felt, hvorpå man kan få påtrykt sit logo, således at dette altid fremstår klart og professionelt. På den måde opnår du en professionel og dog fleksibel løsning.

Graverede medarbejderskilte

Et graveret medarbejderskilt tilbyder en permanent og elegant løsning og er særdeles velegnet i virksomheder for personalet typisk er der samme over længere perioder, og hvor kunderne træffes dagligt ansigt til ansigt. På det graverede medarbejderskilt trykkes logoet på, hvorefter navn og evt. titel indgraveres i materialet. På den måde fremstår navnet altid skarpt og tydelig, og det er let for kunder og andre gæster at se, hvem man er.

Hvis du er i tvivl om hvilken type af medarbejderskilte du bør vælge, er du mere end velkommen til kontakte os for dialog. Vi regner også altid gerne et uforpligtende tilbud til hjælp for at træffe den rigtige beslutning.

Se hele udvalget af diverse kongresmærker her.