Navneskilte

Navneskilte er en effektiv døråbner til et hvert møde eller event og er således uundværlige når du ønsker at skabe de rigtige betingelser for networking og mingling. Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak om, hvilken løsning der vil være den rigtige for netop jer.

 

Se vores kategorier her:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Husk altid navneskilte

Navneskilte omtales også ofte som kongresmærker, konferencemærker, kongresskilte, konferenceskilte, navneetuier, plastlommer m.m., hvilket alt sammen i bund og grund henviser til et skilt til at sætte på tøjet med typisk indikation af navn og tilhørsforhold.

Navneskilte - et effektivt værktøj

Navneskilte er et diskret men effektivt værktøj både i hverdagen og til et hvert arrangement, hvor åben dialog er ønskværdigt. Således kan navneskiltet bruges i receptionen til medarbejderne, hvormed indkomne gæster ved til hvem de kan henvende sig til, og samtidig hvem de taler med. Samtidig kan navneskilte med stor fordel bruges af deltagere til et givent arrangement, hvorved det bliver nemt og hurtigt at få et overblik over de andre deltagende og dermed målrette sin kommunikation.

Navneskiltet er en effektiv døråbner for dialog, da det serverer den grundlæggende information, hvorudfra man kan indlede sin dialog - effektivt, nemt og samtidig diskret. Ydermere kan navneskiltet bruges til at opbevare dagens program, eventuelle VIP billetter eller navneskiltene kan bruges til at inddele de deltagende i forskellige grupper alt efter fx interesser eller tilhørsforhold. Navneskilte tilbyder således et hav af muligheder, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan bruge navneskilte til at facilitere åben dialog og networking.

Navneskilte hjælper til succes

Husk at dit arrangements succe defineres af dine deltagere, og det man som deltager oftest husker fra et arrangement, er de mennesker man har mødt, og de kontakter man har skabt. Bruger du derfor dine navneskilte effektivt og dermed hjælper dine deltagere til god mingling og networking er det vores erfaring, at du også er sikret succes.