Navneskilte

Navneskilte er en effektiv døråbner til møder eller konferencer, og er således uundværlig, når du ønsker at skabe de rigtige betingelser for networking og mingling. Kontakt os meget gerne for en gratis og uforpligtende snak om, hvilke løsning af forskellige navneskilte eller id kort der vil være den rigtige løsning for netop jer.

Se vores kategorier her:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Husk altid navneskilte

Navneskilte har mange navne og omtales også ofte som kongresmærker, konferencemærker, kongresskilte, konferenceskilte, navneetuier, plastlommer m.m.. De forskellige former for synonymer henviser på en enkel måde til navneskilte til tøj med typisk indikation af både navn, billede, tekst, logo og virksomhedens navn.

Hos Kongresartikler.dk tilbyder vi forskellige modeller af navneskilte, f.eks.:

Navneskilte - et effektivt værktøj

Vores navneskilte i forskellige størrelser er et diskret men effektivt værktøj både i hverdagen og til et hvert arrangement, hvor åben dialog er ønskværdigt. Således kan navneskiltet bruges i receptionen til medarbejderne, hvormed indkomne gæster ved til hvem de kan henvende sig til, og hvem de taler med. 

Samtidig kan navneskilte i høj kvalitet med stor fordel bruges af deltagere til et givent arrangement, hvorved det bliver nemt og hurtigt at få et overblik over de andre deltagende og dermed målrette sin kommunikation.

Et personligt og unikt navneskilt i flotte farver er en effektiv døråbner for dialog, da det serverer den grundlæggende information, hvorudfra du kan indlede sin dialog - effektivt, nemt og samtidig diskret. 

Ydermere kan navneskiltet bruges til at opbevare dagens program, eventuelle VIP billetter eller navneskiltene kan bruges til at inddele de deltagende i forskellige grupper alt efter f.eks. interesser eller tilhørsforhold. Navneskilte tilbyder således et hav af muligheder, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge det rigtige navneskilt til at facilitere åben dialog og networking.

Navneskilte hjælper til succes

Husk at dit arrangements succes defineres af dine deltagere, og det man som deltager oftest husker fra et arrangement, er de mennesker du har mødt, og de kontakter du har skabt. Bruger du derfor f.eks. dine skånsomme magnetiske navneskilte effektivt og dermed hjælper dine deltagere til god mingling og networking, er det vores erfaring, at du også er sikret succes. Bestilt dit navneskilt med valgfri tekst i dag, så sørger vi for resten. Vi har et bredt udvalg af forskellige muligheder inden for navneskilte, og der er naturligvis hurtig levering på alle varer.