Kongresmærkeholdere

Kongresartikler er ikke kun din pålidelige leverandør af forskellige kongresmærker, id-kort eller det helt rigtige navneskilt, men også af kongresmærkeholdere. Står du over for at skulle arrangere og afholde større arrangementer eller messer, vil du kunne spare dig selv og alle deltagerne for meget tid og besvær ved at benytte dig af kongresmærkeholdere.

Vi fører et stort udvalg af kongresmærkeholdere i forskellige størrelser og materialer til dit næste arrangement, herunder hård plast, blød plast, karton og genbrugspap. Udforsk vores brede sortiment herunder og tilpas udvalg efter ønske.

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Kongresmærkeholdere sikrer smart organisering af kongresmærker til arrangementer 

En kongresmærkeholder er et meget nyttigt redskab, når du skal stille deltagernes kongresmærker op på en overskuelig og pæn måde ifm. et arrangement.

Der er helt overordnet to gode argumenter for at anvende kongresmærkeholdere eller id-kortholdere: Holderne gør det først og fremmest nemt og hurtigt for dig at organisere og opstille kongresmærkerne til dit arrangement. I stedet for at lade skiltene optage en masse plads på bordet kan de organiseres i holderne. Holderne gør det i øvrigt også lettere og hurtigere for deltagerne at finde deres eget kongresmærke eller navneskilt.

Det er f.eks. oplagt at benytte kongresmærker og dertilhørende kongresmærkeholdere til kurser, messer, workshops, konferencer og andre arrangementer, hvor deltagerne skal bære navneskilt med clips, magnet eller sikkerhedsnål.

Inddel kongresmærkerne i alfabetisk eller numerisk rækkefølge

Det er med en kongresmærkeholder muligt at gruppere deltagerne i hver sin holder. Det kunne f.eks. være i alfabetisk rækkefølge med udgangspunkt i deltagernes navne eller anden identifikation. Så slipper deltagerne for at skulle rode alle kongresmærkerne eller navneskiltene igennem for at finde det rigtige.

Vælg mellem to typer af kongresmærkeholdere hos Kongresartikler

Hos Kongresartikler kan du vælge mellem to typer af kongresmærkeholdere – henholdsvis deluxe og universale holdere. Begge typer af holdere passer til langt de fleste navneskilte og kongresmærker, og de kan bestilles i netop det antal, som det ønskes. Der tilbydes desuden mængderabat.

Universale kongresmærkeholdere

Vores universale kongresmærkeholdere leveres i pakninger á 5 stk. og forhandles til meget overkommelige priser.

Vi tilbyder holdere af genbrugspap og karton, der begge leveres på A4 ARK. Disse holdere skal samles inden brug, og vi anbefaler her at følge den simple vejledning, der følger med. Du skal vælge disse kongresmærkeholdere, hvis du ønsker en prisvenlig saml-selv løsning. Produkterne er fremstillet i Danmark og har en kort forventet levering.

Deluxe kongresmærkeholdere

I vores sortiment finder du også deluxe kongresmærkeholdere, der er i en rigtig god og holdbar kvalitet. Disse holdere er fremstillet af kraftig plast og er beregnet til at blive genbrugt mange gange. Holderne fås i mange forskellige størrelser og forhandles til konkurrencedygtige priser.

Du skal vælge vores deluxe kongresmærkeholdere, hvis du ønsker kvalitetsholdere, der kan bruges til både dit kommende arrangement og til alle fremtidige arrangementer.

Vi har mulighed for at fremstille de flotte og kraftige holdere i særlige mål på bestilling, hvis det ønskes.

Tilkøb evt. låg til kongresmærkeholderne for optimal beskyttelse og sikker transport

Vi anbefaler at tilkøbe et kongresmærkeholderlåg, så du kan beskytte navneskiltene optimalt og desuden have mulighed for at stable dem. Du kan dermed let færdiggøre navneskiltene på forhånd, stille dem op i holderen og derefter putte et låg på holderen, så navneskiltene ikke bliver beskidte eller bøjede under opbevaring eller transport.