Navneskilte med magnet

Navneskilte med magnet er det skånsomme valg for tøjet, når man taler navneskilte. Vores sortiment af navneskilte med magnet er fordelt på forskellige produktserier, der alle har det til fælles, at de tilbyder et skånsomt navneskilt til tøjet. Du finder en prisbillig og robust løsning med en enkelt lille stærk magnet eller vores deluxe model med genbrugsplast.

 

Se vores kategorier her:


Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

 

Dansk producerede navneskilte med magnet

Vi er stolte af og glade for, at kunne tilbyde danske kvalitets navneskilte med magnet. Det er en eksklusiv serie af magnet navneskilte præsenteret i det vi kalder Serie 30. Det er et Valdal produkt som er velegnet til daglig brug, eller til når man gerne vil forkæle sine deltagere med et eksklusivt navneskilt. Det er danske håndproducerede navneskilte i en kraftig kvalitet, som kan bruges igen og igen. Og selvfølgelig har vi indstik som passer til, så du nemt og hurtigt kan bruge dit navneskilt med magnet igen og igen.

Simple navneskilte med magnet

På den anden side i vores sortiment af navneskilte med magnet har vi vores Serie 14, som er en virkelig prisbillig løsning, når man taler navneskilte med magnet. Dette skilt er velegnet til kortere varende brug, og tilbyder en skånsom løsning, som især de kvindelige deltagere vil sætte stor pris på. Det skyldes at navneskilte med magnet er fleksible og kan sættes fast på tøjet, hvor man synes det passer bedst. Samtidig undgår du at skulle lave hul i tøjet, når du bruger navneskilte med magnet, hvilket helt sikkert vækker glæde hos de fleste kvinder. Med vores Serie 14 tilbyder vi en prisbillig løsning inden for navneskilte med magnet, som gør det muligt også med et begræset budget at glæde sine deltagere med en skånsom og god løsning.

Hvorfor vælge navneskilte med magnet?

Blandt kvinder og mænd kan der være forskellige ønsker til et navneskilt. Vi sætter derfor en ære i med vores forskellige produktserier, at tilbyde den rigtige løsning for den enkelte. Det skyldes, at vi i mange tilfælde oplever at kvinderne foretrækker en magnet, mens de mandlige deltagere foretrækker en klemme, som de kan sætte i jakkelommen. Vores produktserie 30 og 14 tilbyder derfor det helt samme navneskilt blot med en klemme, en nål eller en magnet. Således kan du som arrangør tilbyde et valg til dine deltagere, uden at der på forsiden af skiltet synes at være en forskel. Netop denne fordel er der mange af vores kunder, som benytter sig af.

Har du brug for vejledning omkring hvilke navneskilte, der vil være de rigtige til netop dit arrangement, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Vi sidder parat til at hjælpe dig med at finde en god løsning.