Kongres-etuier

Kongresetuier med hul åbner en verden af muligheder, idet der findes mange forskellige typer, størrelser og sågar farver. Det betyder, at etuierne er super velegnede, når du ønsker at tilpasse løsningen dine specifikke behov. Skal kongresetuiet fx indeholde dagens program, skal deltagerne inddeles i farvekoder eller skal etuiet have plads til et VIP adgangskort eller en en reklameflyer. Der er uanede muligheder og kun fantasien sætter grænser.

Samtidig giver kongresetuier med hul mulighed for brug af forskellige typer af lanyards eller strop-klemmer. Kongresetuier tilbyder dermed samtidig et utal af muligheder for fastgørelse på tøjet, hvilket gør det til en fleksibel løsning med mange anvendelsesmuligheder og rigtig gode muligheder for at sætte sit eget præg på den endelige løsning.

Vores kongresetuier er udviklet og produceret i Danmark, og for de fleste modellers vedkommende, har de en mat overflade for at modvirke lys-refleksion og dermed sikre, at kongresetuierne er let-læselige fra alle vinkler. Se vores store udvalg af kongresetuier nedenfor og tøv ikke med at kontakte os, såfremt vi kan være behjælpelige med at finde frem til den helt rigtige løsning til netop jeres behov:

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Se hele udvalget af diverse kongresmærker her.