Navneskilt med aflangt hul og med farvet bagside

Navneskiltet er udformet som et etui med en åbning foroven, hvori indstikket isættes. Skiltet hænges horisontalt og skiltets indvendige mål er 60x90 mm. Det er således et skilt i en god mellemstørrelse med plads til 3 linjers tekst og evt. et logo.

Navneskiltet leveres med farvet bagside, hvilket gør det velegnet til brug ved arrangementer, hvor man fx ønsker at inddele sine deltagere i forskellige grupper. Derudover er de velegnet til brug ved gæster som kommer ind i huset, og hvor man af sikkerhedsmæssige årsager ønsker at disse skal skille sig tydeligt ud. Kun fantasien sætter grænser for de forskellige brugsmuligheder. Skiltet lagerføres i farverne sort, hvid, blå og rød, men kan ved bestilling af større mængder produceres i andre farver.

Skiltet bæres ved hjælp af en keyhanger eller en strop-klemme, som monteres i skiltets hul. Disse skal bestilles særskilt

Serie 23 navneskiltene er designet i Danmark, hvor de også produceres under hensyntagen til miljø og omverden, hvilket betyder at skiltene bla. er pthalatfrie. Skiltetene er af høj kvalitet og er velegnet til længerevarende eller daglig brug.


Navneskiltene leveres ekskl. indstik. Disse skal således bestilles særskilt.

Leder du efter en anden type navneskilt så klik dig videre her >>>

Farvet etui med hul - 60x90mm - Serie 23

Antal enheder Pris pr. enhed
10 stk. 8,69 DKK
25 - 49 stk. 7,38 DKK
50 - 99 stk. 6,52 DKK
100 - 249 stk. 5,65 DKK
250 - 499 stk. 5,47 DKK
500 - 749 stk. 5,21 DKK
750 - 999 stk. 5,04 DKK
1000 - 4999 stk. 4,78 DKK
5000 stk. 4,34 DKK

(inkl. moms)


Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

Navneskilte i Serie 23 består af et etui i klar blød plast med hul foroven. Skiltene er lukket på 3 sider og fungerer således som et etui, hvori man sætter et indstik. Serie 23 navneskiltene er designet og produceret i Danmark, og er således bl.a. pthalatfri og produceret under hensyntagen til miljø og omverden.

 

Idet skiltet er lukket på 3 sider betyder det at skiltet giver god beskyttelse for indstikket, som isættes fra oven, og navneskiltet er således velegnet til brug også sammen med indstik, som ikke har skiltets præcise mål. Således er Serie 23 navneskiltet yderst velegnet til brug sammen med fx visitkort, da disse oftest varierer en smule i størrelsen, men er nemme for deltagerne at bruge for identifikation.