Indstik til navneskilte på A4 ark

Indstik på A4 ark til nem udfyldelse og print ved brug af computer. Arkene er micro-perforererede og indstikkene er således nemme at skille ad efter udfyldelse. Indstikkene er fremstillet af kraftig papir med en gramvægt på 150 g og er velegnet til både sort- såvel som farveprint. Indstikkene er dansk producerede og kommer fra FCS mærket produktion.

Vi tilbyder indstik til alle vores navneskilte, og har således et meget stort sortiment af forskellige størrelser. Find den størrelse der passer til dine navneskilte her til højre.

Minimumskøb af indstik til print er 5 ark.

Find skabeloner til udfyldelse af alle vores indstik her: Skabeloner til print

Indstik på A4 ark - Hvide

Antal enheder Pris pr. enhed
1 ark 5,44 DKK
25 - 49 ark Pris fra 4,35 DKK
50 - 99 ark Pris fra 4,08 DKK
100 - 499 ark Pris fra 3,81 DKK
500 - 999 ark Pris fra 3,53 DKK
1000 - 4999 ark Pris fra 3,26 DKK
5000 ark Pris fra 2,99 DKK

(inkl. moms)


Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

Vores indstik på A4 ark er af kraftig kvalitet og er produceret af papir med en gramvægt på 150 g. Det kraftige papir gør, at indstikkene er nemme at sætte i navneskiltene efter udfyldelse.

Indstikkene er markeret med en micro-perforering, hvilket sikrer at indstikkene har en skarp og pæn kant efter afrivning fra arket. Det anvendte papir er særdeles velegnet til både farve- og sort print.

Indstikkene er dansk produceret og kommer fra FCS mærket produktion.

Vi tilbyder indstik til alle vores navneskilte, og har således et meget stort sortiment af forskellige størrelser. Samtidig tilbyder vi indstik i andre farver, hvilket er meget anvendeligt hvis man fx skal inddele sine deltagere i forskellige grupper.