Bordskilte til print på ink-jet eller laserprinter

Vores A4 bordskilte på A4 ark er af kraftig kvalitet og er produceret af papir med en gramvægt på 170 g. Det kraftige papir gør, at bordskiltene kan stå selvstændigt på bordet eller alternativt er nemme at sætte i en bordskilteholder.

Bordskiltene har en tydelig bukkestreg, hvilket gør det nemt at få en skarp og lige ombukning inden brug. Det anvendte papir er særdeles velegnet til både farve- og sort print.

Bordskilt - Dansk og FSC mærket

Bordskiltene er dansk producerede og kommer fra FSC mærket produktion.

Når skiltene er dansk produceret, betyder det noget for miljøet. Det færdige produkt bliver produceret i landet og skal ikke fragtes yderligere med skib eller fly.
At det er dansk produceret betyder også, at der ved bestillingen og produktionen af dine bordskilte, ikke går længe før du har produktet i hænderne.
-Og det altid er muligt, at få fat i vores venlige personale på kontoret, hvis du ønsker vejledning ved valg af kongresartikler.


FSC mærkningen betyder at du som forbruger, med dit køb, er med til at støtte og sikre naturen og de sociale forhold, der hvor træet kommer fra.
Blandst andet er du med til at sikre arbejderne i skovene får den rette uddannelse, ordentligt sikkerhedsudstyr og også en ordentlig løn. 
Bordskilte lavet fra skovdrift der benyttes inden for FSC mærkningen, er et materiale fra træ der fældes lovligt.

Skilteholdere som en elegant og stabil løsning

Vi tilbyder forskellige typer af bordskilteholdere til vores bordskilte, hvilket ikke bare er en elegant løsning, men samtidig sikrer at bordskiltet står stabilt på bordet og er beskyttet mod stænk og snavs.

Bordskilte til print på laser- eller inkjet printer leveres på A4 ark med 1 bordskilt pr. ark.

BEMÆRK at du ved print bør justere dine printerindstillinger til 'Print på kraftigt papir' for at få det flotteste resultat.

Find skabeloner til print af vores bordskilte her: Skabeloner til print

Du finder hele bordskilte sortimentet her >

Bordskilte A4 til laserprint

Antal enheder Pris pr. enhed
10 ark 4,50 DKK
25 - 49 ark 3,83 DKK
50 - 99 ark 3,38 DKK
100 - 249 ark 2,93 DKK
250 - 499 ark 2,84 DKK
500 - 749 ark 2,70 DKK
750 - 999 ark 2,61 DKK
1000 - 4999 ark 2,48 DKK
5000 ark 2,25 DKK

(inkl. moms)

Varenr.: 53105300
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
ark

Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

Bordskilte til laserprint er produceret af karton med en gramvægt på 170 g. Det kraftige papir gør, at bordskiltene kan stå selvstændigt på bordet eller alternativt er nemme at sætte i en bordskilteholder.

Det anvendte papir er særdeles velegnet til både farve- og sort print.

Bordskiltene er dansk producerede og kommer fra FCS mærket produktion.

Vi tilbyder forskellige typer af bordskilteholdere til vores bordskilte, hvilket ikke bare er en elegant løsning, men samtidig sikrer at bordskiltet står stabilt på bordet og er beskyttet mod stænk og snavs.