Farvet bordskilteholder

Bordskilteholder i str. 105x300mm (A4) i farvet plast tilbyder en elegant holder til dit udfyldte bordskilt. Den farvede plast tilbyder en elegant ramme om det udfyldte skilt og giver dig således en professionel løsning, som samtidig sikrer, at dit udfyldte skilt står stabilt på bordet. Du kan med fordel bruge bordskilteholderen sammen med vores A4 bordskilte til laserprint. Bordskiltene er fremstillet af printer-egnet karton, og er forsynet med en bukkestreg, så de er nemme at bukke efter print.

Bordskilteholdere i farvet plast er meget velegnet til påtryk af firmanavn og logo. Dette giver et meget professionelt udtryk og bidrager til at promovere din virksomhed under dit arrangement. Kontakt os gerne for uforpligtende tilbud på pris og levering.

Bordskilteholderen fås i farverne sort og hvid, men kan tiltrykkes andre farver på bestilling.

Alle vores bordskilteholdere er designet og fremstillet i Danmark.

Farvede bordskilteholdere i str. A4 leveres i pakninger á 10 stk.

 

Her finder du hele vores store sortiment af bordskilte / skilteholdere >

Bordskilteholder i farvet plast til A4

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. 10 stk 241,25 DKK
5 - 9 pk. 10 stk 229,19 DKK
10 - 24 pk. 10 stk 217,13 DKK
25 - 49 pk. 10 stk 212,30 DKK
50 - 74 pk. 10 stk 205,06 DKK
75 pk. 10 stk 197,83 DKK

(inkl. moms)


Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

Bordskilteholdere i farvet plast er fremstillet af 0,3 mm. plast og er beregnet til at holde et bordskilt, som sættes i skiltet oppe fra. Bordskilteholdere er ombukket forneden og den farvede plast giver dermed en kant til dit bordskilt. Bordskiltet er således en meget elegant løsning, samtidig med at det stabiliserer dit udfyldte bordskilt.

Bordskilteholdere i farvet plast er særdeles velegnede til påtryk af firmanavn og logo, hvilket giver et meget professionelt udtryk.

Alle vores bordskilteholdere er designet og produceret i Danmark.