Advanced transparent bordskilteholder - refleksfri

Dette er en transparent bordskilteholder med let materet overflade. Overfladen gør, at skiltet er stort set refleksfrit og eventuelt genskin fra vinduer, ovenlys og lignende minimieres. Teksten på skiltet vil derfor altid fremstå let læselig fra alle vinkler. Bordskilteholderne passer til et stykke A4 parpir/karton.

Vores Basic bordskilteholder er fremstillet af 0,4 mm plast og tilbyder således let støtte til et bordskilt af papir eller karton. Bordskilteholderne er designet og fremstillet Danmark. Du kan med fordel bruge bordskilteholderen sammen med vores A4 bordskilte til laserprint. Bordskiltene er fremstillet af printer-egnet karton, og er forsynet med en bukkestreg, så de er nemme at bukke efter print.

Brug af bordskilteholdere giver et professionelt præg til dit arrangement. Samtidig sikrer bordskilteholderen at dit bordskilte ikke falder sammen eller blæser ned af bordet under dit møde, kursus el. lign.

Bordskilteholdere i Advanced serien leveres i pakninger á 10 stk.

Da bordskiltene fremstilles i Danmark kan vi også levere dem i andre størrelser på bestilling. Kontakt os da for pris og levering.

 

Her finder du hele vores sortiment af bordskilte og skilteholdere >

Advanced Transparent Bordskilteholder til A4

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. 10 stk 227,50 DKK
5 - 9 pk. 10 stk 216,13 DKK
10 - 24 pk. 10 stk 204,75 DKK
25 - 49 pk. 10 stk 200,20 DKK
50 - 74 pk. 10 stk 193,38 DKK
75 pk. 10 stk 186,55 DKK

(inkl. moms)

Varenr.: P524105300
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
pk. 10 stk

Om produktet

Sæt dit pap bordskilt i en holder og giv dit arrangement et professionelt præg. Samtidig sikrer bordskilteholderen dig, at dit bordskilt ikke falder sammen eller blæser ned af bordet under dit møde, kursus el.lign.

Bordskilteholdere i klar plast fås i 3 kvaliteter, hvor plastikken er henholdsvis 0,3 mm, 0,4 mm og 0,5 mm tyk. Jo kraftigere plast des mere stabilt står skiltet på bordet. Holderen er fremstillet med et indvendigt ombuk, som holder papiret/bordskiltet, der sættes i fra siden. Således er skiltet godt beskyttet mod snavs, stænk osv.

Bordskilteholdere er meget velegnet til påtryk af firmanavn og logo, hvilket giver et professionelt udtryk. Vi har mange års erfaring med påtryk af logo, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.