Deluxe bordskilteholder - transparent

Deluxe transparent bordskilteholder med let materet overflade. Overfladen gør, at skiltet er stort set refleksfrit og eventuelt genskin fra vinduer, ovenlys og lignende minimieres. Teksten på skiltet vil derfor altid fremstå læt læselig fra alle vinkler. Bordskilteholderen passer til et stykke A6 parpir/karton, hvilket giver plads til 1-2 linjers tekst og et logo.

Vores Deluxe bordskilteholder er fremstillet af 0,5 mm plast og tilbyder således stabil og god støtte til et bordskilt af papir eller karton. Bordskilteholderne er designet og fremstillet Danmark og indeholder 40% genbrugsplast. Du kan med fordel anvende vores A6 indstik sammen med bordskilteholderne. Indstikkene er fremstillet af printer-egnet karton og består af et A4 ark med perforeringer for let adskillelse efter print.

Brug af bordskilteholdere giver et professionelt præg til dit arrangement. Samtidig sikrer bordskilteholderen at dit bordskilte ikke falder sammen eller blæser ned af bordet under dit møde, kursus el. lign.

Deluxe bordskilteholderne leveres i pakninger á 10 stk.

Da bordskiltene fremstilles i Danmark kan vi også levere dem i andre størrelser på bestilling. Kontakt os da for pris og levering.

 

Se hele bordskilteholdere / bordskilte sortimentet lige her >

Deluxe transparent Bordskilteholder til A6

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. 10 stk 183,13 DKK
5 - 9 pk. 10 stk 173,97 DKK
10 - 24 pk. 10 stk 164,81 DKK
25 - 49 pk. 10 stk 161,15 DKK
50 - 74 pk. 10 stk 155,66 DKK
75 pk. 10 stk 150,16 DKK

(inkl. moms)

Varenr.: P52553150
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
pk. 10 stk

Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

Sæt dit pap bordskilt i en holder og giv dit arrangement et professionelt præg. Samtidig sikrer bordskilteholderen dig, at dit bordskilt ikke falder sammen eller blæser ned af bordet under dit møde, kursus el.lign.

Bordskilteholdere i klar plast fås i 3 kvaliteter, hvor plastikken er henholdsvis 0,3 mm, 0,4 mm og 0,5 mm tyk. Jo kraftigere plast des mere stabilt står skiltet på bordet. Holderen er fremstillet med et indvendigt ombuk, som holder papiret/bordskiltet, der sættes i fra siden. Således er skiltet godt beskyttet mod snavs, stænk osv.

Bordskilteholdere er meget velegnet til påtryk af firmanavn og logo, hvilket giver et professionelt udtryk. Vi har mange års erfaring med påtryk af logo, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.