Miljørigtige firmagaver

Har du nogensinde overvejet, hvordan du og dit firma kan gøre en forskel?

Engager dine medarbejdere eller kollegaer, i en mere miljø- og klimavenlig arbejdsverden, med bæredygtige firmagaver fra Kongresartikler.dk.

Giv en miljørigtig firmagave til ansatte, der vil få dem til at føle sig, som en del af den naturlige verden og give dem en følelse af, at være på en arbejdsplads der tager ansvar, for vores alles klima.

Hos Kongresartikler.dk er vores miljørigtige firmagaver til ansatte produceret af bedste kvalitet og med en bæredygtig omtanke, som vi har stort fokus på, med alle vores produkter.

Vi tilbyder firmagaver med bæredygtig logo design

Super skarpt lasergraveret logo, uden brug af kemikalier, farvestoffer eller plastikcoating.


 

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

 

Bæredygtige firmagaver af kork

Vores Kork Kits er lavet af 100% naturlig kork fra Portugal og bliver færdig produceret i Danmark. Der er taget højde for kvalitet, miljørigtig produktion og tilgængelighed inden for EU og Danmark.

Vi har i samarbejde med vores dansk-portugisiske samarbejdspartner besøgt og udvalgt produkter og producenter nøje, for at få den bedste kvalitet og sammensætning. 

Hvorfor er lasergravering af logo bæredygtigt?

Når virksomhedens logo bliver lasergraveret i jeres kork kits, bruges hverken farver, kemikalier eller plastcoating.
Laseren brænder med præcision i overfladen og efterlader et skarpt og detaljeret logo. Bæredygtigt og holdbart.

Hvornår kan firmagaver gives?

Onboarding

Firmagaver til ansatte kan for eksempel gives som del af onboarding af nye medarbejdere.

Giv hver ny medarbejder deres eget Velkommen Kit, som en moderne og lækker velkomstpakke. Hvor der er tænkt på miljø, indeklima og indretning. 

Det giver en følelse til den nye medarbejder af at høre til og være en del af en virksomhed der tager ansvar for klimaet.

Opdatering af bæredygtigt kontormiljø og bedre indeklima

Firmagaver kan gives til medarbejdere i forbindelse med en opdatering af virksomhedens look eller som understregning af virksomhedens værdier på en mere fysisk måde. At opdatere kontormiljøer med kork giver bedre indeklima, en ensartet indretning og et visuelt varmt og naturligt touch. 

I sættet Kontor Kit er et godt udvalg af kontorartikler, som kan engagere virksomhedens ansatte til at tænke mere miljøvenligt og viser virksomhedens værdier. 

Firmagave til jubilæum

En gave fra firmaet kan også gives til medarbejdere der udemærker sig eller har jubilæum. En påskønnelse af den ansattes nærvær og arbejdsliv med et All-U-need Kit, kan vise at virksomheden er menneskelig bæredygtig, som er mindst lige så vigtig.