Miljørigtige firmagaver

Glæd dine medarbejdere og tag samtidigt ansvar for klimaet ved at købe miljørigtige firmagaver. I vores sortiment finder du en verden af bæredygtige kongresartikler, der egner sig mere end glimrende som bæredygtige gaver til både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Hos Kongresartikler.dk finder du miljøvenlige firmagaver til ethvert formål og i både større og mindre antal. Vi kan dermed være leveringsdygtige med personlige gaver, hvad end du vil købe firmagaver til 10 eller 100 medarbejdere, og om anledningen er jubilæum, rebranding eller noget helt tredje.

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Stort udvalg af miljørigtige firmagaver med eller uden lasergraveret logo

Det kan være lettere sagt end gjort at vælge bæredygtige gaver, men i vores udvalg finder du op til flere kvalificerede bud. Vi tilbyder miljøvenlige gaver i en bred afskygning, så der vil helt sikkert også være et bæredygtigt produkt, der matcher din virksomheds identitet, og som vil glæde netop dine medarbejdere.

Vores brede udvalg af bæredygtige firmagaver omfatter bl.a. følgende:

  • Keyhangere
  • Musemåtter
  • Notesbøger
  • … og meget mere til det miljørigtige kontor!

 

Ønsker du at personalisere de miljøvenlige firmagaver, som du giver til kunder eller andre interessenter, så kan du benytte dig af vores tilbud om bæredygtigt logodesign. Vi tilbyder nemlig at lasergravere jeres logo i de bæredygtige gaver. Lasergraveringen udføres naturligvis helt uden brug af farvestoffer eller kemikalier, så denne proces er også miljørigtig og med til at skåne naturen.

 

Grønne firmagaver til ethvert formål

Der er en lang række anledninger, hvor det vil give mening at give miljøvenlige firmagaver. De mest udbredte anledninger er følgende:

  • Onboarding: Du har ansat nye medarbejdere og vil gerne give ham eller hende den allerbedste velkomst. I den forbindelse vil det være oplagt at give en lille firmagave, og denne gave kan med fordel være miljørigtig.
  • Jubilæum: Som virksomhed gælder det om at værdsætte og belønne sine loyale medarbejdere. Dette kan bl.a. gøres ved at give miljørigtige firmagaver ifm. jubilæer.
  • Jul: Send dine medarbejdere eller kollegaer godt afsted på juleferie med en lille firmagave. Så kan du stole trygt på, at dine medarbejdere vil vende tilbage med endnu mere motivation og energi på den anden side af ferien.

 

Miljørigtige kontorartikler er et sikkert gavehit

Miljørigtige firmagaver i form af kontorartikler er ikke kun et godt valg set fra et miljømæssigt perspektiv. Det er også et godt valg i den forstand, at gaverne reelt vil have en værdi for modtagerne. I vores gaveudvalg finder du udelukkende funktionelle og holdbare kontorartikler, der hører hjemme på ethvert miljørigtigt kontor med minimal affaldsproduktion.

 

I sender et positivt signal til medarbejdere og omverdenen ved at købe miljørigtige firmagaver

Der er rigtig mange gode argumenter for at købe miljørigtige firmagaver i genanvendte materialer.

Ved at købe firmagaver, der er produceret med omtanke for miljøet, signalerer I til både jeres medarbejdere, kunder og alle andre, at I tager ansvar for miljøet. I vil desuden blive et forbillede for andre virksomheder, der måske ikke handler lige så bæredygtigt som jer.

 

Hvad kendetegner bæredygtige firmagaver?

Fælles for alle de bæredygtige firmagaver, du kan købe hos Kongresartikler, er, at de er designet og fremstillet i miljøvenlige materialer med en bæredygtig omtanke. Du kan f.eks. købe bæredygtige kontorartikler, der er fremstillet af 100 % kork. Vi har nøje udvalgt alle produkterne med afsæt i vores høje krav til både kvalitet, funktionalitet og ikke mindst klimapåvirkning.