Bæredygtige kongresartikler

Herunder har vi samlet et hav af forskellige bæredygtige alternativer inden for kongresartikler. 

Der findes masser af gode alternativer, som tager hensyn til miljøet på forskellig vis ved at tage udgangspunkt i genbrugs materialer, bæredygtige materialer, CO2 reduktion eller cirkulær økonomi. 

Vi har alle en forpligtelse til at tænke bæredygtighed, klima og miljø ind i vores daglige aktiviteter og arrangementer. 
 

Klik dig rundt og se vores store udvalg her:

 

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Lokalt er også bæredygtigt

Hos Kongresartikler.dk er vi glade for de lokale varer. 

Det er vi dels fordi vi så ved, hvordan produkterne er fremstillet og under hvilke arbejdsforhold, og dels fordi det bare skåner miljø og klima rigtig meget, hvis vi ikke skal transportere varer på tværs af verdenshavene.

Derfor tænker vi også lokalt, når vi tænker bæredygtighed

Vi tænker faktisk så lokalt, at vi gerne ser de fleste bæredygtige men også konventionelle produkter produceret her hos os selv i Brøndby, hvor vi holder til. 

Det kan ikke altid lade sig gøre, så vi er nødt til at få varer udefra også - endda så langt som fra Kina, som på mange måder viser dygtighed i forhold til at tænke bæredygtigt, og derfor ikke er til at komme uden om, hvis vi skal tilbyde en bred pallette af bæredygtige produkter til vores miljøbevidste kunder.

Kig efter det lille danske flag

Men når det er sagt, så kig gerne efter det danske flag, når du vælger dit produkt. 

På den måde kan du sikre dig, at du handler så bæredygtig, klimavenligt og CO2 neutralt, som det kan lade sig gøre. 

Samtidig er du garanteret, at produktet er fremstillet på dansk jord under de høje krav til arbejdsforhold og miljø, som gør sig gældende i Danmark.