Bæredygtige kongresartikler

Herunder har vi samlet et hav af forskellige bæredygtige kongresartikler til dine kommende arrangementer, events, konferencer og messer.

Der findes masser af gode alternativer, som tager hensyn til miljøet ved at tage udgangspunkt i CO2-reduktion eller cirkulær økonomi. Det gør de ved enten at basere sig på bæredygtige materialer som fx genbrugsplast eller genbrugspap, og -papir, eller ved at have fokus på affaldssortering og genanvendelse.

Vi har alle en fælles forpligtelse til at tænke bæredygtighed, klima og miljø ind i vores daglige aktiviteter og arrangementer hver eneste dag.

Klik dig rundt og se vores store udvalg af bæredygtige løsninger, herunder navneskilte, indstik, onsite print, ID-kort, nøglesnore eller noget helt sjette.

 

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Lokalt er også bæredygtigt

Hos Kongresartikler.dk er vi især glade for lokale varer.

På den måde er vi sikre på, at både produktion og arbejdsforhold er i orden, og samtidig giver det rigtig god mening, at vi skåner miljø og klima ved ikke transportere så mange varer over verdenshavene.

I vores sortiment af miljøvenlige kongresartikler finder du:

·        Miljørigtig kontor

·        Miljørigtige bordskilte

·        Miljørigtige etiketter

·        Miljørigtige keyhangers

·        Miljørigtige navneskilte

·        Recycling og indsamling

·        Miljøbevidste firmagaver

 

Derfor tænker vi også lokalt, når vi tænker bæredygtighed

Vi tænker faktisk så lokalt, at vi gerne ser de mange navneskilte, ID-kort og nøglesnore bæredygtigt produceret her hos os selv i Brøndby, hvor vi holder til – dvs. varer vi selv producerer. Alternativt kigger vi altid i retning af vores dygtige danske samarbejdspartnere når der skal nye varer på hylderne eller der skal ske en opgradering af eksisterende produkter.

Det kan dog ikke altid lade sig gøre at få tingene helt lokalt, og flere lande inden for EU og sågar også Kina, viser på mange måder nu også dygtighed i forhold til at tænkte bæredygtigt.

Derfor er udlandet ikke altid til at komme helt udenom, når vi skal tilbyde en bred pallette af bæredygtige produkter til nye- såvel som gamle kunder.

Kig efter det lille danske flag

Med det sagt, så kig gerne efter det danske flag, når du vælger dit produkt. På den måde kan du sikre dig, at du handler så bæredygtigt, klimavenligt og CO2-neutralt, som det kan lade sig gøre.

Samtidig er du garanteret, at produktet er fremstillet i en dansk produktion under de høje krav til både arbejdsforhold og miljø, som gør sig gældende i Danmark.

Hvis du ønsker professionel sparring eller har spørgsmål til navneskiltet, nøglesnoren eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os.