Klimavenlige kongresmærker

Herunder finder du vores foreløbige sortiment af klimavenlige kongresmærker. Vi prøver hele tiden, at finde nye materialer at arbejde med, som er mere bæredygtige end plastic. Det er udfordrende, da kravene til et ordentligt kongresmærke også skal imødekommes, således at I som kunder får et anvendeligt og godt produkt i hånden. Vi har derfor udfordret os selv og sat alle sejl til for at producere kongresmærker, som er fremstillet af andre materialer end plast. Det har resulteret i kongresmærker af bioplast og genbrugs pap, som du kan finde herunder. Derudover finder du kongresmærker af høj kvalitet, som indeholder 40% genbrugsplast. De er meget velegnet til indsamling og gentagen brug.


Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Ikke flere plastik kongresmærker?

Kongresmærker har i en menneskealder været produceret af plastik. Det har de, fordi plast i udgangspunktet er et rigtig godt materiale - så længe vi ikke smider det i naturen. At gå helt væk fra plastik synes derfor ikke at være den rigtige vej frem. I stedet vil vi gerne opfordre til, at vi begynder at se plastic som en holdbar og genanvendelig resouce, som kan tjene sit formål i lang tid, hvis vi ellers passer på det og sørger for at samle det ind efter brug. Når det så har udtjent sin værnepligt er det altafgørende, at vi sørger for den rigtige affaldssortering, så de udtjente produkter kan blive genanvendt i nye produkter, som igen kan bruges i lang tid inden de skal affaldssorteres og indgå i nye produkter igen. På den måde dyrker vi den cirkulære økonomi, som på mange måder er der, hvor vi skal hen, hvis vi skal undgå at drive rovdrift på jordens resourcer. Og netop plastik er et perfekt materiale for denne type tankegang, da det på den ene side er holdbart og slidstærkt og på den anden side har en høj genanvendelsesgrad, hvis vi sørger for korrekt affaldssortering.

Når al det er sagt, er det spændende og nødvendigt også at udvikle anderledes og nytænkende produkter, der tager vare på klimaet. Det arbejder vi på højtryk på, og vi kommer løbende med nye varer på hylderne, som på den ene eller den anden måde tænker klima, miljø og/eller CO2 reduktion ind i ligningen.