Bæredygtige kongresmærker

Kongresmærker har i en menneskealder været produceret af plastik. Plast er i udgangspunktet et rigtig godt materiale - så længe vi ikke smider det i naturen. Ikke desto mindre vil vi gerne udfordre de gængse kongresmærker, og vi har derfor også udfordret os selv og sat alle sejl til for at producere kongresmærker, som er fremstillet af andre materialer end plast. Det har resulteret i kongresmærker af bioplast og genbrugs pap, som du kan finde herunder. Derudover finder du kongresmærker af høj kvalitet, som indeholder 40% genbrugsplast. De er meget velegnet til indsamling og gentagen brug.

 

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Skal vi væk fra plast?

Det korte svar er "nej". Plastic er et utrolig anvendeligt materiale med et meget højt genanvendelses potentiale. Netop mulighederne for genanvendelse - enten i produktets eksisterende form eller via affaldsortering og derigennem genanvendelse gør, at plastic på mange måder kan bidrage til at løse de klima udfordringer vi står med. Det giver nemlig rigtig god mening, at vi producerer og køber kongresmærker, som vi kan bruge flere gange, og at vi, når kongresmærkerne har udtjent deres værnepligt sørger for at affaldssortere dem, således at de kan genanvendes til andre eller lignende produkter. Der findes ikke på nuværende tidspunkt andre materialer, der kan bruges til kongresmærker, som er lige så velegnet til gentagen brug og efterfølgende effektiv affaldssortering som plastik. Derfor skal vi ikke væk fra plast, men vi skal i stedet tænke på plastik, som en resource vi kan bruge og genbruge i det uendelige, hvis ellers blot vi sørger for, at få samlet den effektivt ind. 

Netop denne tanke om cirkulær økonomi ligger til grund for de kongresmærker vi producerer med 40% genbrugsplast, og som du finder her under vores bæredygtige kategori. Disse kongresmærker er produceret i Danmark, og er af meget kraftig kvalitet, hvorfor de kan bruges igen og igen uden synligt slid. Samtidig er det også tanken om cirklær økonomi, som ligger til grund for vores recycle cylinder, som du også finder under vores kategori af bæredygtige produkter.