Deluxe navneskilt med drejelig plastklemme

Vores Deluxe navneskilt med klemme er et eksklusivt skilt i kraftig plast, som sættes fast på tøjet ved hjælp af en plastic klemme. Fordelen ved plastklemmen er, at den er ekstra skånsom mod tøjet og samtidig er velegnet til brug ved nikkelallergi. Klemmen kan drejes på skiltet hvilket betyder, at du til en hver tid kan dreje på klemmen, så du nemt kan sætte skiltet fast på tøjet uden at skiltet behøver at hænge skævt eller sidde fast et uhensigtsmæssigt sted på tøjet. Navneskiltet er velegnet til arrangementer af flere dages varighed eller til daglig brug. Skiltet har indvendige mål 51x90 mm. Det er et aflangt navneskilt i en lille mellemstørrelse med plads til 2-3 linjers tekst og et logo.

Navneskiltet er åbent i siderne, og indstikket sættes ind i skiltet fra siden.

Navneskiltene i Serie 39 er et Valdal kvalitets produkt og er designet og produceret i Danmark. Skiltet er velegnet til ethvert arrangement når man ønsker, at forkæle sine deltagere med en eksklusiv løsning. Den anvendte plast til selve kongresmærket indeholder 40% genbrugsplast og er samtidig PVC-fri og refleksfri, hvilket gør skiltet let læseligt fra alle vinkler.

Navneskiltene leveres i pakker med 20 stk. inkl. hvide indstik på A4 ark.

Indstik er velegnet til udskrivning på laser- og inkjet printer. Arkene er perforeret, så indstikkene nemt kan skilles ad og indsættes i navneskiltet. Indstikkene er produceret i Danmark og kommer fra FCS mærket produktion.

Deluxe navneskilt med plastklemme - 51x90 mm - Serie 39

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. á 20 stk. 239,88 DKK
5 - 14 pk. á 20 stk. 227,88 DKK
15 - 24 pk. á 20 stk. 220,69 DKK
25 - 39 pk. á 20 stk. 215,89 DKK
40 - 49 pk. á 20 stk. 211,09 DKK
50 pk. á 20 stk. 203,89 DKK

(inkl. moms)

Varenr.: P3925190
Lagerstatus: Ikke på lager. Leveringstid ca. 1 uge.
pk. á 20 stk.

Varer
Pris pr. enhed
Note
Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

Navneskiltet hører til vores overordnede Serie 30 og er fremstillet af en hård klar og let materet plastic. Overfladen er refleksfri, hvilket betyder at navneskiltet er let læseligt fra alle vinkler, da der ikke er genskin fra lyset i rummet. Navneskiltet er velegnet til længerevarende eller daglig brug.

Serie 30 navneskiltet er et Valdal produkt, som er designet og produceret i Danmark, og som fås i et utal af forskellige størrelser, samt med forskellige bagsider - nål, klemme, magnet osv.

Navneskiltene leveres sammen med tilhørende indstik fra dansk FSC mærket produktion.