Deluxe navneskilte med drejelig plastklemme

Vores Deluxe navneskilt med klemme er et eksklusivt skilt i kraftig plast, som sættes fast på tøjet ved hjælp af en plastic klemme. Fordelen ved plastklemmen er, at den er ekstra skånsom mod tøjet og samtidig er velegnet til brug ved nikkelallergi. Klemmen kan drejes på skiltet hvilket betyder, at du til en hver tid kan dreje på klemmen, så du nemt kan sætte skiltet fast på tøjet uden at skiltet behøver at hænge skævt eller sidde fast et uhensigtsmæssigt sted på tøjet. Navneskiltet er velegnet til arrangementer af flere dages varighed eller til daglig brug. Skiltet har indvendige mål 60x90 mm. Det er således et navneskilt i en god mellemstørrelse med fin plads til 3 linjers tekst og et logo.

Navneskiltet er åbent i siderne, og indstikket sættes ind i skiltet fra siden.

Navneskiltene i Serie 39 er et Valdal kvalitets produkt og er designet og produceret i Danmark. Skiltet er velegnet til ethvert arrangement når man ønsker, at forkæle sine deltagere med en eksklusiv løsning. Den anvendte plast indeholder 40% - 70% genbrugsplast og er samtidig PVC-fri og refleksfri, hvilket gør skiltet let læseligt fra alle vinkler.

Navneskiltene leveres i pakker med 20 stk. inkl. hvide indstik på A4 ark. Vælg mellem 40% eller 70% indhold af genbrugsplast.

Indstik er velegnet til udskrivning på laser- og inkjet printer. Arkene er fremstillet af 100% genbrugspapir og er perforeret, så indstikkene nemt kan skilles ad og indsættes i navneskiltet efter print.

Deluxe navneskilt med plastklemme - 60x90 mm - Serie 39

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. á 20 stk. Pris fra 244,88 DKK
5 - 14 pk. á 20 stk. Pris fra 232,63 DKK
15 - 24 pk. á 20 stk. Pris fra 225,29 DKK
25 - 39 pk. á 20 stk. Pris fra 220,39 DKK
40 - 49 pk. á 20 stk. Pris fra 215,49 DKK
50 pk. á 20 stk. Pris fra 208,14 DKK

(inkl. moms)


Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

Navneskiltet hører til vores overordnede Serie 30 og er fremstillet af en hård klar og let materet plastic. Overfladen er refleksfri, hvilket betyder at navneskiltet er let læseligt fra alle vinkler, da der ikke er genskin fra lyset i rummet. Navneskiltet er velegnet til længerevarende eller daglig brug.

Serie 30 navneskiltet er et Valdal produkt, som er designet og produceret i Danmark, og som fås i et utal af forskellige størrelser, samt med forskellige bagsider - nål, klemme, magnet osv.

Navneskiltene leveres sammen med dansk producerede indstik af 100% genbrugspapir.