Deluxe navneskilt med magnet

Vores Deluxe navneskilt med magnet er et eksklusivt skilt i kraftig plast, som indeholder 40% genbrugsplast. Navneskiltet er det ekstra skånsomme valg for tøjet, da navneskiltet sættes fast på tøjet ved hjælp af en kraftig magnet. Skiltet er således nemt, fleksibelt og skånsomt at sætte fast på tøjet. Navneskiltet er velegnet til arrangementer af flere dages varighed eller til daglig brug. Skiltet har indvendige mål 40x70 mm. Det er således et forholdsvis lille skilt med plads til 2 linjers tekst og evt. et logo.

Navneskiltet er åbent i siderne, og indstikket sættes ind i skiltet fra siden.

Navneskiltene i Serie 30 er et Valdal kvalitets produkt og er designet og produceret i Danmark. Navneskiltet er meget holdbart og kan indsamles og bruges igen og igen. Derudover indeholder navneskiltet 40% genbrugsplast, hvilket medfører at det rangerer højt over meget bæredygtige løsninger, da det både er lokalt produceret og samtidig indgår i den cirkulære økonomi i form af genbrug på den ene eller anden måde. Endelig er navneskiltet er det hensynsfulde valg til ethvert arrangement, når man ønsker, at forkæle sine deltagere med en ekstra skånsom løsning og et ekskusivt design. Magneten består af 3 mindre magneter og er således meget kraftig. Den anvendte plast indeholder 40% - 70% genbrugsplast og er samtidig PVC-fri og refleksfri, hvilket gør skiltet let læseligt fra alle vinkler. Vores deluxe navneskilte med magnet er meget velegnet til indsamling efter brug fx ved hjælp af vores smarte indsamlingscylindre.

Navneskiltene leveres i pakker med 25 stk. inkl. hvide indstik på A4 ark. Vælg imellem 40% eller 70% genbrugsplast.

Indstik er velegnet til udskrivning på laser- og inkjet printer. Arkene er perforeret, så indstikkene nemt kan skilles ad og indsættes i navneskiltet. Indstikkene er produceret i Danmark og kommer fra FCS mærket produktion.

Deluxe navneskilt med magnet - 40x70 mm - Serie 33

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. á 25 stk. 650,44 DKK
4 - 11 pk. á 25 stk. 617,92 DKK
12 - 19 pk. á 25 stk. 598,40 DKK
20 - 29 pk. á 25 stk. 585,39 DKK
30 - 39 pk. á 25 stk. 572,39 DKK
40 pk. á 25 stk. 552,87 DKK

(inkl. moms)


Om produktet

Navneskiltet hører til vores overordnede Serie 30 og er fremstillet af en hård klar og let materet plastik, som indeholder 40% genbrugsplast. Overfladen er refleksfri, hvilket betyder at navneskiltet er let læseligt fra alle vinkler, da der ikke er genskin fra lyset i rummet. Navneskiltet er velegnet til længerevarende eller daglig brug.

Serie 30 navneskiltet er et Valdal produkt, som er designet og produceret i Danmark, og som fås i et utal af forskellige størrelser, samt med forskellige bagsider - nål, klemme, magnet osv.

Navneskiltene leveres sammen med tilhørende indstik fra dansk FSC mærket produktion.