Kongresmærkeholder af skum - universal

Denne kongresmærkeholder er fremstillet af mørkegråt skum med udfræsede riller til opstilling af kongresmærker. Rillerne har en bredde på ca. 4 mm, hvilket gør det nemt og hurtigt at isætte kongresmærkerne. Samtidig er det muligt for de deltagende at 'bladre' i de opstillede skilte, hvilket kan gøre det endnu nemmere at finde sit eget personlige kongresmærke i mængden.

Kongresmærkeholderen har en længde på 40 cm, så der er plads til opstilling af 3-5 kolonner af kongresmærker, alt efter kongresmærkernes størrelse. Derudover har holderen 20 riller til opstilling af kongresmærker.

Men afhængig af typen af kongresmærke kan det være nødvendigt med en tom rille imellem hver række, da klemmer og magneter fylder og dermed støder sammen med de bagvedstående kongresmærker, såfremt der ikke er en rille imellem.

Man skal således regne med, at man har 10-20 riller af 40 centimeters længde at 'boltre sig på' ved opstilling af kongresmærkerne - 20 riller ved kongresmærker med nål og 10 riller ved kongresmærker med klemme, clips eller magnet.

Kongresmærkeholderen gør det nemt og pladsbesparende at stille dine kongresmærker op inden dit arrangement starter. Samtidig giver kongresmærkeholderen mulighed for, at flytte rundt på de udfyldte og ordnede kongresmærker i det omfang det måtte være nødvendigt. Endelig gør en kongresmærkeholder det nemt for deltagerne, at finde deres eget skilt når de ankommer. Således er kongresmærkeholderen en professionel løsning, der fungerer som et godt hjælpeværktøj både for dig som arrangør og for dine deltagere.

Som tilkøb til Kongresmærkeholderen har vi fremstillet et transparent låg, som gør det muligt at transportere de udfyldte holdere, samt evt. stable dem på hylden efter udfyldelse. Læs mere og se priser på låg til universal kongresmærkeholder her.

Universal kongresmærkeholder af skum leveres i pakninger á 1 stk.

NB: Kongresmærkeholderen leveres ekskl. de afbillede indeks-skilte og låg, som skal bestilles særskilt.

Kongresmærkeholder - Deluxe - Skum

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. á 1 stk. 226,25 DKK
10 - 24 pk. á 1 stk. 214,94 DKK
25 - 49 pk. á 1 stk. 203,63 DKK
50 - 74 pk. á 1 stk. 199,10 DKK
75 - 99 pk. á 1 stk. 192,31 DKK
100 pk. á 1 stk. 187,79 DKK

(inkl. moms)

Varenr.: 908305405
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
pk. á 1 stk.

Om produktet

Dansk produceret universal kongresmærkeholder fremstillet af skum og med påpmonteret bund af grå plast. Samlet vægt ca. 370 g.