Deluxe navneskilt med drejelig klemme

Vores Deluxe navneskilt med klemme er et eksklusivt skilt i kraftig plast, som sættes fast på tøjet ved hjælp af en klemme. Klemmen kan drejes på skiltet hvilket betyder, at du til en hver tid kan dreje på klemmen, så du nemt kan sætte skiltet fast på tøjet uden at skiltet behøver at hænge skævt eller sidde fast et uhensigtsmæssigt sted på tøjet. Navneskiltet er velegnet til arrangementer af flere dages varighed eller til daglig brug. Skiltet har indvendige mål 40x70 mm. Det er således et lille navneskilt med plads til 2 linjers tekst.

Navneskiltet er åbent i siderne, og indstikket sættes ind i skiltet fra siden.

Navneskiltene i Serie 38 er et Valdal kvalitets produkt og er designet og produceret i Danmark. Skiltet er velegnet til ethvert arrangement når man ønsker, at forkæle sine deltagere med en eksklusiv løsning. Den anvendte plast indeholder 40% - 70% genbrugsplast og er samtidig PVC-fri og refleksfri, hvilket gør skiltet let læseligt fra alle vinkler.

Navneskiltene leveres i pakker med 25 stk. inkl. hvide indstik på A4 ark. Vælg imellem 40% eller 70% genbrugsplast.

Indstik er velegnet til udskrivning på laser- og inkjet printer. Arkene er perforeret, så indstikkene nemt kan skilles ad og indsættes i navneskiltet. Indstikkene er produceret i Danmark og kommer fra FCS mærket produktion.

 

Deluxe navneskilt med klemme - 40x70 mm - Serie 38

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. á 25 stk. Pris fra 264,50 DKK
4 - 11 pk. á 25 stk. Pris fra 251,28 DKK
12 - 19 pk. á 25 stk. Pris fra 243,34 DKK
20 - 29 pk. á 25 stk. Pris fra 238,05 DKK
30 - 39 pk. á 25 stk. Pris fra 232,76 DKK
40 pk. á 25 stk. Pris fra 224,83 DKK

(inkl. moms)


Om produktet

Navneskiltet hører til vores overordnede Serie 30 og er fremstillet af en hård klar og let materet plastic. Overfladen er refleksfri, hvilket betyder at navneskiltet er let læseligt fra alle vinkler, da der ikke er genskin fra lyset i rummet. Navneskiltet er velegnet til længerevarende eller daglig brug.

Serie 30 navneskiltet er et Valdal produkt, som er designet og produceret i Danmark, og som fås i et utal af forskellige størrelser, samt med forskellige bagsider - nål, klemme, magnet osv.

Navneskiltene leveres sammen med tilhørende indstik fra dansk FSC mærket produktion.