Deluxe navneskilt med drejelig klemme og nål

Vores Deluxe navneskilt med klemme og nål er et eksklusivt skilt i kraftig plast, som sættes fast på tøjet ved hjælp af en klemme eller nål. Klemmen/nålen kan drejes på skiltet hvilket betyder, at du til en hver tid kan dreje på klemmen, så du nemt kan sætte skiltet fast på tøjet uden at skiltet behøver at hænge skævt eller sidde fast et uhensigtsmæssigt sted på tøjet. Navneskiltet er velegnet til arrangementer af flere dages varighed eller til daglig brug. Skiltet har indvendige mål 51x80 mm. Det er således et navneskilt i en lille mellemstørrelse med plads til 2-3 linjers tekst.

Navneskiltet er åbent i siderne, og indstikket sættes ind i skiltet fra siden.

Navneskiltene i Serie 37 er et Valdal kvalitets produkt og er designet og produceret i Danmark. Skiltet er velegnet til ethvert arrangement når man ønsker, at forkæle sine deltagere med en ekskusiv løsning. Den anvendte plast indeholder 40% genbrugsplast og er samtidig PVC-fri og refleksfri, hvilket gør skiltet let læseligt fra alle vinkler.

Navneskiltene leveres i pakker med 20 stk. inkl. hvide indstik på A4 ark.

Indstik er velegnet til udskrivning på laser- og inkjet printer. Arkene er perforeret, så indstikkene nemt kan skilles ad og indsættes i navneskiltet. Indstikkene er produceret i Danmark og kommer fra FCS mærket produktion.

Deluxe navneskilt med klemme og nål - 51x80 mm - Serie 37

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. á 20 stk. Pris fra 237,38 DKK
5 - 14 pk. á 20 stk. Pris fra 225,51 DKK
15 - 24 pk. á 20 stk. Pris fra 218,39 DKK
25 - 39 pk. á 20 stk. Pris fra 213,64 DKK
40 - 49 pk. á 20 stk. Pris fra 208,89 DKK
50 pk. á 20 stk. Pris fra 201,77 DKK

(inkl. moms)


Varer
Pris pr. enhed
Note
Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

Navneskiltet hører til vores overordnede Serie 30 og er fremstillet af en hård klar og let materet plastic. Overfladen er refleksfri, hvilket betyder at navneskiltet er let læseligt fra alle vinkler, da der ikke er genskin fra lyset i rummet. Navneskiltet er velegnet til længerevarende eller daglig brug.

Serie 30 navneskiltet er et Valdal produkt, som er designet og produceret i Danmark, og som fås i et utal af forskellige størrelser, samt med forskellige bagsider - nål, klemme, magnet osv.

Navneskiltene leveres sammen med tilhørende indstik fra dansk FSC mærket produktion.