Deluxe transparent bordskilteholder - refleksfri

Deluxe transparent bordskilteholder med let materet overflade. Overfladen gør, at skiltet er stort set refleksfrit og eventuelt genskin fra vinduer, ovenlys og lignende minimeres. Teksten på skiltet vil derfor altid fremstå læt læselig fra alle vinkler. Bordskilteholderen passer til et stykke A5 parpir/karton, hvilket giver plads til 2 linjers tekst og et logo.

Vores Deluxe bordskilteholder er fremstillet af 0,5 mm plast og tilbyder således stabil og god støtte til et bordskilt af papir eller karton. Bordskilteholderne er designet og fremstillet Danmark og indeholder 40%-70% genbrugsplast. Du kan med fordel bruge bordskilteholderen sammen med vores A5 bordskilte til laserprint. Bordskiltene er fremstillet af printer-egnet karton, og er forsynet med perforering og bukkestreg, så de er nemme at rive fra hinanden og bukke efter print.

Brug af bordskilteholdere giver et professionelt præg til dit arrangement. Samtidig sikrer bordskilteholderen at dit bordskilt ikke falder sammen eller blæser ned af bordet under dit møde, kursus el. lign.

Deluxe bordskilteholderne leveres i pakninger á 10 stk. Vælg mellem 40% eller 70% indhold af genbrugsplast.

Da bordskiltene fremstilles i Danmark kan vi også levere dem i andre størrelser på bestilling. Kontakt os da for pris og levering.

 

Se hele sortimentet af bordskilte / holdere her >

Deluxe transparent Bordskilteholder til A5

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. 10 stk Pris fra 211,25 DKK
5 - 9 pk. 10 stk Pris fra 200,69 DKK
10 - 24 pk. 10 stk Pris fra 190,13 DKK
25 - 49 pk. 10 stk Pris fra 185,90 DKK
50 - 74 pk. 10 stk Pris fra 179,56 DKK
75 pk. 10 stk Pris fra 173,23 DKK

(inkl. moms)


Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

Sæt dit karton eller papir bordskilt i en holder og giv dit arrangement et professionelt præg. Samtidig sikrer bordskilteholderen dig, at dit bordskilt ikke falder sammen eller blæser ned af bordet under dit møde, kursus el.lign.

Bordskilteholdere i klar plast fås i 3 kvaliteter, hvor plastikken er henholdsvis 0,3 mm, 0,4 mm og 0,5 mm tyk. Jo kraftigere plast des mere stabilt står skiltet på bordet. Holderen er fremstillet med et indvendigt ombuk, som holder papiret/bordskiltet, der sættes i fra siden. Således er skiltet godt beskyttet mod snavs, stænk osv.

Bordskilteholdere er meget velegnet til påtryk af firmanavn og logo, hvilket giver et professionelt udtryk. Vi har mange års erfaring med påtryk af logo, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.