Tilbud

Navneskilt-etui med sikkerhedsnål

Vi har ryddet op på vores lager og sælger nu ud af nogle af vores kongresmærker med sikkerhedsnål. Kongresmærket er udformet som et etui med en åbning foroven, hvori indstikket isættes. Skiltets indvendige mål er 51x80 mm. Det er således et skilt i mellemstørelse med plads til maks. 3 linjers tekst eller 2 linjer og et logo. Navneskiltet er velegnet til kortere arrangementer.

Kongresmærkerne leveres i pakker med 500 stk.

Tilhørende indstik skal bestilles separat.

NB: Tilbuddet gælder kun så længe lager haves

TILBUD: Kongresmærker med nål 51x80 mm

312,50 DKK 625,00 DKK
(inkl. moms)

Varenr.: 125180-T
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
pk. á 500 stk.

Om produktet

Navneskiltet hører til vores Serie 12. Det er en serie af kongresmærker, som ved hjælp af deres udformning giver god beskyttelse for indstikket, da navneskiltet er lukket på 3 sider. Indstikket isættes via skiltets åbning for oven, og navneskiltet er velegnet til brug også sammen med indstik, som ikke har skiltets præcise mål. Således er Serie 12 navneskiltet yderst velegnet til brug sammen med fx visitkort, da disse oftest varierer en smule i størrelsen, men er nemme for deltagerne at bruge for identifikation. Såfremt du ønsker at anvende navneskiltet sammen med visitkort anbefaler vi, at du bestiller skiltet i målene 60x90 mm eller 72x105 mm.

 

 Navneskiltene sættes fast på tøjet med en sikkerhedsnål og indstikket sættes i skiltet fra oven. Serie 12 kongresmærker er velegnet til arrangementer af kortere varighed.