Deluxe navneskilt med magnet

Vores Deluxe navneskilt med magnet er et eksklusivt skilt i kraftig plast, som er det ekstra skånsomme valg for tøjet, da skiltet sættes fast på tøjet ved hjælp af en kraftig magnet. Skiltet er således nemt, fleksibelt og skånsomt at sætte fast på tøjet. Navneskiltet er velegnet til arrangementer af flere dages varighed eller til daglig brug. Skiltet har indvendige mål 60x105 mm. Det er således et aflangt skilt i mellemstørrelsen med plads til 3 linjers tekst og evt. et logo.

Navneskiltet er åbent i siderne, og indstikket sættes ind i skiltet fra siden.

Navneskiltene i Serie 33 er et Valdal kvalitets produkt og er designet og produceret i Danmark. Skiltet er det hensynsfulde valg til ethvert arrangement når man ønsker, at forkæle sine deltagere med en ekstra skånsom løsning og et eksklusivt design. Magneten består af 3 mindre magneter og er således meget kraftig. Den anvendte plast indeholder 40% - 70% genbrugsplast og er samtidig PVC-fri og refleksfri, hvilket gør skiltet let læseligt fra alle vinkler.

Navneskiltene leveres i pakker med 25 stk. inkl. hvide indstik på A4 ark. Vælg imellem 40% eller 70% genbrugsplast

Indstik er velegnet til udskrivning på laser- og inkjet printer. Arkene er perforeret, så indstikkene nemt kan skilles ad og indsættes i navneskiltet. Indstikkene er produceret i Danmark og kommer fra FCS mærket produktion

Deluxe navneskilt med magnet - 60x105 mm - Serie 33

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. 25 stk. Pris fra 676,44 DKK
4 - 11 pk. 25 stk. Pris fra 642,62 DKK
12 - 19 pk. 25 stk. Pris fra 622,32 DKK
20 - 29 pk. 25 stk. Pris fra 608,79 DKK
30 - 39 pk. 25 stk. Pris fra 595,27 DKK
40 pk. 25 stk. Pris fra 574,97 DKK

(inkl. moms)


Om produktet

Navneskiltet hører til vores overordnede Serie 30 og er fremstillet af en hård klar og let materet plastic. Overfladen er refleksfri, hvilket betyder at navneskiltet er let læseligt fra alle vinkler, da der ikke er genskin fra lyset i rummet. Navneskiltet er velegnet til længerevarende eller daglig brug.

Serie 30 navneskiltet er et Valdal produkt, som er designet og produceret i Danmark, og som fås i et utal af forskellige størrelser, samt med forskellige bagsider - nål, klemme, magnet osv.

Navneskiltene leveres sammen med tilhørende indstik fra dansk FSC mærket produktion.