Plexiglas gulvafskærmning med alufod - 100x180 cm

Eksklusiv og elegant gulvafskærmning til storrumskontorer, butikker, kontormiljøer og andre steder, hvor mange mennesker samles for at arbejde. Afskærmningen skaber tryghed og mindsker risikoen for spredning af smitte med blandt andet Corona/Covid-19. Plexiglas afskærmningen fastgøres i en bundramme af aluminium og kan stilles hvor det passer bedst - til afskærmning imellem borde, foran borde, i kantinen osv.

Afskærmningens design er tidløst og diskret og sikrer uhindret udsyn. Udover at mindste smitterisikoen dæmper afskærmningen lyd og skærmer mod træk.

Plexiglas afskærmningen måler 100 cm i bredden og 180 cm i højden og har en tykkelse på 12 mm.

Afskærmningen leveres usamlet, men samles nemt med en umbraconøgle. Leveringsomkostninger må påregnes, og beregnes når leveringsadressen er kendt.

Pris for en samlet glasklar plexiglas bordafskærmning: 3.742,- kr. ekskl. moms og levering - gode muligheder for mængderabatter.

Ring og bestil eller send os en mail med din bestilling, så laver vi et samlet tilbud til dig på afskærmning og levering til døren - info@kongresartikler.dk / 4362 3210.

Plexiglas gulvafskærmning - 180x100 cm

Ring for pris
Varenr.: 9986180105-1
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger

Om produktet

Robust plexiglas gulvafskærmning, som er nem at rengøre med en fugtig klud og en let sulfoopløsning.