Gulvafskærmning i aluramme - 100x190 cm

Fleksibel og flytbar afskærmning til cafeer, kontorer, plejehjem, fitnesscentre m.m. Afskærmningen består af en aluminiums ramme, hvori man monterer et glasklart banner. Banneret udfylder hele rammen og står stabilt på gulvet med 2 flade fødder, som sikrer at man ikke 'falder over' fødderne, når man passerer afskærmningen. Afskærmingen er en meget let løsning og bidrager til at bevare det åbne miljø på trods af den afskærmende effekt. Afskærmningen er let at rengøre med en fugtig klud med vand, sæbe eller en form for desinfektion.

Afskærmningsrammerne leveres komplette med 1 stk. banner og  2 stk. fødder, samlevejledning og umbraconøgler. De leveres usamlet, men er lette at samle. Det er dog en fordel at være 2 personer til at påsætte banneret.

Leveringsomkostninger må påregnes, og beregnes når leveringsadressen er kendt.

Pris for en usamlet afskærmning er: 2.170,- kr. ekskl. moms og levering - gode muligheder for mængderabatter.

Ring og bestil eller send os en mail med din bestilling, så laver vi et samlet tilbud til dig på afskærmning og levering til døren - info@kongresartikler.dk / 4362 3210.

Ønskes ekstra banner eller nyt banner til en eksisterende ramme kan dette bestilles på info@kongresartikler.dk

 

Gulvafskærmning - 100x190 mm

Ring for pris
Varenr.: 9985100190
Lagerstatus: Leveringstid 2-3 uger

Om produktet

Afskærmning i aluramme 1000x1900 mm. Selve skærmen består af et plastfolie banner, som monteres på rammen efter samling.