Røgfarvet akryl afskærmning på hjul - 130x170 cm

Eksklusiv, elegant og effektiv afskærmning til restauranten, cafeen, kantinen eller kontoret for af modvirke smitte med blandt andet Corona/Covid-19. Med denne elegante afskærmning på hjul kan du nemt og hurtigt flytte rundt på din afskærmning, så du sikrer at dine besøgende opnår den bedst mulige beskyttelse, og du derved minimerer evt. smitterisiko.

Afskærmningen måler 130 cm i bredden og 170 cm i højden og vejer alt i alt kun ca. 8 kg. Den har 4 effektive gummihjul, så den er nem og bekvem at køre rundt med. Samtidig kan afskærmningen låses på 2 af hjulene, så den står stabilt, når den er stillet, der hvor man ønsker den.

Afskærmningen er en super fleksibel løsning, da du lyn-hurtigt kan flytte den derhen, hvor den skal bruges. Det betyder fx, at du bibeholder fleksibilitet omkring bordsopstillingen på din cafe eller restaurant, hvor du hurtigt kan dække op til flere eller færre ved at sætte borde sammen og flytte på afskærmningen.

Afskærmningen leveres samlet klar til brug. Leveringsomkostninger må påregnes, og beregnes når leveringsadressen er kendt.

Pris for en samlet røgfarvet akryl afskærmning på hjul er: 3.545,- kr. ekskl. moms og levering - gode muligheder for mængderabatter.

Ring og bestil eller send os en mail med din bestilling, så laver vi et samlet tilbud til dig på afskærmning og levering til døren - info@kongresartikler.dk / 4362 3210.

Afskærmningen kan også leveres med indgravering eller mat folie på akrylen, hvis du ønsker dit logo eller et stort mønster til at bryde den blanke flade. Ring med din idé og vi regner en pris til dig.

Røgfarvet akryl - afskærmning på hjul - 130x170 cm

Ring for pris

Varenr.: 9984130170-R
Lagerstatus: Leveringstid 3-5 hverdage

Om produktet

 

Afskærmningen er fremstillet af aluminiumsprofiler med en røgfarvet og elegant 2 mm. akrylplade, og med effektive gummihjul. Den samlede vægt er ca. 8 kg.