Afskærmning til spilleborde - bridge, whist, Magic, skak, backgammon

Er du glad for at spille bridge, whist, Magic, skak, backgammon eller diverse andre kortspil eller bræstpil, men er du samtidig bange for smitterisikoen ved at spille, så er er nu hjælp at hente med denne elegante afskærmning til spilleborde. Afskærmningen er fremstillet af brudsikkert polycarbonat og består af 2 aflange plader i målene 150x67 cm, som sættes sammen på midten, og som beskytter mod stænk og dråber mens man spiller. Forneden danner de 2 plader et stort "spillehul" på 43x15 cm., hvorigennem man kan lægge kort eller flytte på brikker alt afhængigt af, hvilket spil man spiller.

Afskærmningen passer til de fleste spil med 2-4 spillere, og er således særdeles velegnet til fx bridge, whist og Magic, men fungerer også fantastisk til diverse brætspil herunder skak og backgammon. Målene på selve afskærmningen er tilpasset et standard bridgebord på ca. 85x85cm, men afskærmningen er også meget velegnet til fx runde caféborde og lignende.

Afskærmningen til bridge- og spilleborde er produceret i Danmark og leveres usamlet med beskyttelsesfolien på. Således skal man ved modtagelse fjerne beskyttelsesfolien og samle de to store plader. Disse "låses" efterfølgende sammen med 2 medfølgende låsemekanismer af akryl. Låsemekanismerne fås i et utal af forskellige farver, hvis man gerne vil sætte lidt kulør på sin afskærmning. Sættet er meget nemt at samle, og kan efter samling nemt flyttes rundt.

Leveringsomkostninger må påregnes, og beregnes når leveringsadressen er kendt.

Pris for en spillebordafskærmning er: 879,- kr. ekskl. moms og levering - gode muligheder for mængderabatter.

Ring og bestil eller send os en mail med din bestilling, så laver vi et samlet tilbud til dig på afskærmning og levering til døren - info@kongresartikler.dk / 4362 3210.

Ønsker du en afskærmning i andre mål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, da vi sagtens kan producere den i de mål der passer til netop jeres spilleborde - info@kongresartikler.dk / tlf. 4362 3210.

Afskærmning til spilleborde

Ring for pris

Varenr.: 321987
Lagerstatus: Leveringstid 3-5 hverdage

Om produktet

Afskærmning bestående af 2 polycarbonatplader, som sættes sammen og låses med et akryl spænde.

Sættet består af: 2 stk. polycarbonat 3 mm plader, str. 150x67 cm med et spillehul på 60x15 cm, samt 2 stk. akryl 5 mm låsemekanismer