'Buk Selv' bordskilteholder - transparent

Transparent 'buk selv' bordskilteholder til foldet A6. Bordskilteholderen står stabilt på bordet og giver beskyttelse og støtte til et stykke foldet A6 parpir/karton, som isættes fra siden af skiltet. Der er plads til 1-2 linjers tekst og et logo på bordskilte i str. A6.

'Buk Selv' bordskilteholderen er fremstillet af 0,5 mm klar plast og leveres udfoldet med en beskyttelsesfilm på. Bordskilteholderen skal således ombukkes og beskyttelsesfilmen skal fjernes inden første brug. Bordskilteholderne kan ombukkes og foldes ud i det uendelige og kan således anvendes til et utal af arrangementer. De er særlig velegnede i situationer, hvor der er behov for at pakke bordskilteholderne væk og evt. transportere dem, da de fylder meget lidt i udfoldet tilstand.

Brug af bordskilteholdere giver et professionelt præg til dit arrangement. Samtidig sikrer bordskilteholderen at dit bordskilt står stabilt på bordet under dit møde, kursus el. lign. Du kan med fordel anvende vores A6 indstik sammen med bordskilteholderne. Indstikkene er fremstillet af printer-egnet karton og består af et A4 ark med perforeringer for let adskillelse efter print.

Køb af bordskilteholdere 'Buk Selv' er minimum 10 stk.

'Buk Selv' bordskilteholderne er designet og fremstillet i Danmark, og vi kan derfor også levere dem i andre størrelser på bestilling. Kontakt os gerne for pris og levering.

 

Her ser du hele vores sortiment af bordskilte / bordskilteholdere >

'Buk selv' transparent bordskilteholder til A6

Antal enheder Pris pr. enhed
10 stk. 15,19 DKK
25 - 49 stk. 13,67 DKK
50 - 99 stk. 12,91 DKK
100 - 249 stk. 12,15 DKK
250 - 499 stk. 11,69 DKK
500 - 999 stk. 11,39 DKK
1000 stk. 11,09 DKK

(inkl. moms)

Varenr.: 55553150
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
stk.

Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

'Buk Selv' bordskilte er det nyeste skud på stammen inden for bordskilteholdere. Det er en fleksibel løsning, hvor du selv bukker dit bordskilt inden brug, mens du efter brug kan folde skiltet ud og lægge det i skuffen indtil dit næste arrangement. Skiltene er således nemme at opbevare og kan bukkes igen og igen.

Buk selv bordskilteholdere er fremstillet at klar 0,5 mm plastic. Skiltene kan ombukkes og foldes ud i det uendelige og er derfor meget velegnet til situationer, hvor der er behov for at pakke bordskilteholderne væk og evt. transportere dem for derefter at kunne sætte dem op igen.

'Buk Selv' bordskilte er en serie af skilte af høj kvalitet og med flere standard størrelser at vælge imellem.