SE HER: Tjekliste for arrangører

Oprettet d.

Vi nyder altid at sparre med vores kunder, og heldigvis ringer mange af jer til os for at få sparring og hjælp i forhold til jeres kommende arrangementer. Vi har beskæftiget os med kongresartikler i nærved 50 år, så vi har en hel del erfaring at trække på, og via løbende dialoger med jer udvikler vi os hele tiden.

Men nu er der ekstra hjælp at hente som arrangør. Vi har nemlig i samarbejde med softwarefirmaet SortKaffe udarbejdet en tjekliste til dig som arrangør. Den skal hjælpe dig til at komme rundt om nogle af alle de problematikker, der kan være omkring udfyldelse og brug af kongresmærker til events, kurser, konferencer, messer m.m.

Tjeklisten er ikke udtømmende, men skal derimod fungere som en inspirationskilde til dig som arrangør, så du kommer godt fra start og får succes - også med navneskiltene. En anbefaling herfra er, at du selv brygger videre på listen, således at den bliver tilpasset netop jeres situation. På den måde kan du hive den frem, hver gang et arrangement banker på døren, så du kommer velforberedt fra start.

Du finder vores tjekliste her. Men du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, og så hjælper vi dig hjertens gerne videre med inspiration og sparring.