Advanced transparent bordskilteholder - refleksfri

Dette er en transparent bordskilteholder med let materet overflade. Overfladen gør, at skiltet er stort set refleksfrit og eventuelt genskin fra vinduer, ovenlys og lignende minimieres. Teksten på skiltet vil derfor altid fremstå læt læselig fra alle vinkler. Bordskilteholderen passer til et stykke A5 parpir/karton, hvilket giver plads til 2 linjers tekst og et logo.

Vores Basic bordskilteholder er fremstillet af 0,4 mm plast og tilbyder således god støtte til et bordskilt af papir eller karton. Bordskilteholderne er designet og fremstillet Danmark. Du kan med fordel bruge bordskilteholderen sammen med vores A5 bordskilte til laserprint. Bordskiltene er fremstillet af printer-egnet karton, og er forsynet med perforering og bukkestreg, så de er nemme at rive fra hinanden og bukke efter print.

Brug af bordskilteholdere giver et professionelt præg til dit arrangement. Samtidig sikrer bordskilteholderen at dit bordskilte ikke falder sammen eller blæser ned af bordet under dit møde, kursus el. lign.

Advanced bordskilteholderne leveres i pakninger á 10 stk.

Da bordskiltene fremstilles i Danmark kan vi også levere dem i andre størrelser på bestilling. Kontakt os da for pris og levering.

 

Her finder du vores sortiment af bord skilte og holdere >

Advanced Transparent Bordskilteholder til A5

Antal enheder Pris pr. enhed
1 pk. 10 stk 164,38 DKK
5 - 9 pk. 10 stk 156,16 DKK
10 - 24 pk. 10 stk 147,94 DKK
25 - 49 pk. 10 stk 144,65 DKK
50 - 74 pk. 10 stk 139,72 DKK
75 pk. 10 stk 134,79 DKK

(inkl. moms)

Varenr.: P52475210
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
pk. 10 stk

Varer
Pris pr. enhed
Note

Om produktet

Sæt dit pap bordskilt i en holder og giv dit arrangement et professionelt præg. Samtidig sikrer bordskilteholderen dig, at dit bordskilt ikke falder sammen eller blæser ned af bordet under dit møde, kursus el.lign.

Bordskilteholdere i klar plast fås i 3 kvaliteter, hvor plastikken er henholdsvis 0,3 mm, 0,4 mm og 0,5 mm tyk. Jo kraftigere plast des mere stabilt står skiltet på bordet. Holderen er fremstillet med et indvendigt ombuk, som holder papiret/bordskiltet, der sættes i fra siden. Således er skiltet godt beskyttet mod snavs, stænk osv.

Bordskilteholdere er meget velegnet til påtryk af firmanavn og logo, hvilket giver et professionelt udtryk. Vi har mange års erfaring med påtryk af logo, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.