Pakkeløsning til on-site udskrivning af navneskilte med trådløs opkobling

Med denne kvalitets thermoprinter fra Brother tilbyder vi muligheden for, at du nemt og hurtigt kan udskrive vores on-site print navneskilte og labels til dine arrangementer. Printeren er simpel at anvende og kan tilsluttes den computer, som bruges ved gæsternes ankomst, og derved give mulighed for at printe navneskilte i takt med at folk ankommer. Dette letter ikke blot det forberedende arbejde med at udfylde og printe navneskilte, men det giver også besparelser på både pengepung og miljø, da det kun er de navneskilte der er behov for, som bliver printet.

Printeren tilbyder mulighed for trådløs opkobling til PC eller netværk og er dermed ekstra fleksibel i brugen.

Vi har her sammensat en pakkeløsning, som på én gang giver dig det du skal bruge for at komme i gang med onsite print af navneskilte, nemlig en printer, en rulleholder til at holde en rulle navneskilte samt ikke mindst en rulle med 500 stk. thermokarton "klar-til-brug" navneskilte fra FSC mærket produktion.

Pakkeløsningen indeholder 1 stk. Brother TD4550DNWB printer, en ekstern rulleholder samt 1 rulle klar-til-brug dansk producerede navneskilte af FCS mærket thermokarton.

Onsite print af navneskilte - pakkeløsning. Trådløs printer

6.223,75 DKK
(inkl. moms)
Varenr.: TD4550DNWB-Pak
Lagerstatus: Leveringstid oplyses ved bestilling
stk.

Om produktet

Den printer vi har udvalgt til udskrivning af vores on-site print navneskilte er en Brother TD-4550DNWB professionel labelprinter. Denne printer tilbyder sort thermoprint, hvilket giver en stabil og vedligeholdelsefri løsning, da der ved thermoprint fx ikke skal skiftes farvebånd undervejs midt i et arrangement. Samtidig giver thermoprint mulighed for høj printhastighed, hvilket mindsker risiko for fx kø-dannelser ved udskrivning ved ankomst. Ydermere tilbyder denne model printer muligheden for trådløs opkobling til PC eller netværk via wifi, bluetooth eller airprint.

Til opsætning af navneskilte og upload af din deltagerliste anbefaler vi Brothers P-Touch Editor, som er til gratis download, og som hurtigt og nemt giver dig mulighed for effektivt at designe, flette og printe dine navneskilte på én gang eller et af gangen, alt efter hvad der passer til jeres arrangement.

Onsite print af navneskilte tilbyder på mange måder en praktisk nytænkning inden for navneskilte, da det giver massive tidsbesparelser i forbereldelserne, mindsker kø-dannelser ved udlevering af navneskilte og samtidig er godt for miljøet, da du kun printer det der skal bruges og samdig ikke behøver at bruge en plastlomme, men kan hænge navneskiltet direkte på tøjet. Det giver på alle mulige måder rigtig god mening.

Herunder finder du guide til opsætning af navneskiltene i printeren, samt link til Brothers hjemmeside, hvor du gratis kan downloade deres design- og printværktøj P-Touch Editor.

Opsætning af Brother printer på PC: Guide

Opsætning af navneskilte i Brother printer: Guide

Download Brother: P-Touch Editor

Vejledning til download af P-Touch Editor: Guide

Vejledning til opsætning af layout i P-Touch Editor: Guide

Brothers brugermanual til printeren finder du her

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har brug for hjælp til opsætning af din printer. Samtidig har vi P-Touch Editor skabeloner til de forskellige onsite print navneskilte vi sælger. Disse kan rekvireres ved at kontakte os på info@kongresartikler.dk.