Hånddesinfektion

preload spinner

preload spinner

Priser fra {{product['Prices'][product['Prices'].length - 1].PriceMin | currency_format}}

Håndspritdispenser eller håndsprit med logo?

Løbende rengøring af hænderne i løbet af dagen har vist sig effektivt til at øge hygiejnen og mindske smittespredning. Hvor der ikke er umiddelbar adgang til vand og sæbe er hånddesinfektion et super godt og effektivt alternativ. Og der er heldigvis mange muligheder for at hjælpe gæster, besøgende og medarbejdere med hygiejenen i form af hånddesinfektion både i hverdagen og til fester og andre arrangementer. Hos Kongresartikler.dk har vi et bredt sortiment af muligheder, da forskellige situationer kræver forskellige løsninger. Derfor vil vi gerne tilbyde muligheden for, at man enten kan uddele små elegante og dekorative håndsprit med logo eller eget layout på, eller at man kan stille håndspritdispensere op på centrale steder, hvor folk passerer forbi eller står i kø til fx buffet eller kaffemaskine.

Vi har udvalgt håndspritdispensere med sensor til vores sortiment, således at de er berøringsfri og nemme og hurtige at anvende for brugerne. På den måde "fristes" brugerne til "lige at spritte af" når de går forbi og dermed øges den overordnede hygiejne og evt. smitterisiko mindskes. En håndspritdispenser er på den måde det rigtige valg, hvis man gerne vil gøre det nemt og bekvemt, og indarbejde afspritning, som en del af de daglige vaner i fx virksomheden.

Små håndsprit med logo...

...er en elegant og hyggelig måde at fortælle sine gæster, brugere og besøgende, at man gerne ser, at de husker at afspritte hænderne i gang i mellem. Det kan være til konfirmation, bryllup, barnedåb, studenterfest eller ved andre festlige lejligheder, hvor hver gæst får udleveret sin egen håndsprit, eller hvor der står små håndsprit rundt om på borde, ved buffeten og ved fadølsanlægget. På den måde kan man ved at gøre håndspritten til en dekorativ give-away hjælpe de deltagende til at blive mindet om, at de skal huske hygiejnen og dermed passe på hinanden.

Håndsprit med logo kan have flere formål og er et effektivt værktøj til løbende at minde dine kunder og samarbejdspartnere om din eksistens. Ved at uddele små logo håndsprit sikrer du dig, at du altid ligger i lomme, taske eller handskerum, og at du derfor løbende hjælper dine kunder til at løse deres umiddelbare udfordringer - i dette tilfælde med hygiejnen.

Store håndsprit med logo...

...giver dig muligheden for at tilbyde muligheden for afspritning ved mødebordet, i receptionen, på bordene i restauranten eller på bordene til festen eller ved arrangementet. Vores 400 ml. håndsprit med logo giver i sig selv en diskret opfordring til afspritning og tilbyder samtidig muligheden for at lave en dekorativ løsning, som enten blot pynter på bordet, eller som indeholder et eller flere budskaber - det kan være om hygiejne, om dagens brudepar eller om månedens tilbud i cafeen. Mulighederne er uendelig mange og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan indkorporere store håndsprit med eget layout i din forretning, til dit arrangement eller på kontoret.