Plexiglas bordafskærmning - 100x66 cm

Elegant og effektiv afskærmning til fastgørelse på bordkanten i storrumskontorer, butikker, kontormiljøer og andre steder, hvor mange mennesker samles for at arbejde. Afskærmningen skaber tryghed og mindsker risikoen for spredning af smitte med blandt andet Corona/Covid-19. Afskærmningen fastgøres på bordpladen med 2 elegante bordklemmer, som holder afskærmningen fast på bordet. I afskærmningen har afrundede hjørner og har 2 huller til gennemførsel af ledninger og kabler, således at man kan sikre sig at afskærmningen sidder pænt og ind til kanten af bordet.

Afskærmningens design er tidløst og diskret og sikrer uhindret udsyn. Udover at mindste smitterisikoen dæmper afskærmningen lyd og skærmer mod træk.

Plexiglas afskærmningen måler 100 cm i bredden og 66 cm i højden og har en tykkelse på 5 mm.

Leveringsomkostninger må påregnes, og beregnes når leveringsadressen er kendt.

Pris for en samlet glasklar plexiglas bordafskærmning: 973,- kr. ekskl. moms og levering - gode muligheder for mængderabatter.

Ring og bestil eller send os en mail med din bestilling, så laver vi et samlet tilbud til dig på afskærmning og levering til døren - info@kongresartikler.dk / 4362 3210.

Plexiglas bordafskærmning 100x66 cm

Ring for pris
Varenr.: 9986100066-1
Lagerstatus: Leveringstid 1-2 uger

Om produktet

Robust plexiglas afskærmning, som er nem at rengøre med en fugtig klud og en let sulfoopløsning.