Kork nøglesnor med logo, 20 mm

Det bliver ikke meget mere bæredygtigt end denne kork nøglesnor, som er fremstillet af naturens egne fornybare resourcer.

Kork fremstilles af barken fra Korkegen, som nænsomt afskrælles, hvorefter træet får fred til at danne ny bark, som kan afskrælles igen efter en årrække på ca. 9 år. Således eksisterer korkskovene uden massive fældninger, som følge af udvinding af korken. Korkskovene bidrager således både til biodiversitet og løbende optag af CO2.

Kork nøglesnoren er 20 mm bred, og har en break-away i plastic, som sikrer at keyhangeren brydes såfremt man hænger fast i fx en elevatordør eller lign. Nøglesnoren har en metal karabinhage, som kan anvendes sammen med navneskilte, nøgler, ID-kortholdere m.m.

Kork nøglesnoren leveres med påtrykt logo i én farve og prisen inkluderer opsætning og layout, som fremsendes til godkendelse inden produktionen igangsættes. Kontakt os såfremt logo i flere farver ønskes.

Brug af nøglesnore er en yderst skånsom løsning for tøjet, da navneskiltet udelukkende sidder fast på keyhangeren og derfor ikke skal sættes fast på tøjet. Samtidig giver brug af nøglesnore et afslappet men proffesionelt udtryk.

Minimumskøb af kork nøglesnore med logo er 100 stk. Fremsend dit logo på info@kongresartikler.dk ved bestilling!

Nøglesnor i kork med logotryk

Antal enheder Pris pr. enhed
100 stk. 32,88 DKK
250 - 499 stk. 24,00 DKK
500 - 999 stk. 19,40 DKK
1000 stk. 17,42 DKK

(inkl. moms)
Varenr.: 97895-L
Lagerstatus: Levering: Ca. 3 uger fra godkendt layout
stk.

Om produktet

Nøglesnor fremstillet af et super bæredygtigt materiale, idet fremstilling af kork sker ved at skrælle barken af korgegen, som derved ikke fældes, men får fred til at vokse ny bark ud, som efter nogle år kan skrælles igen.