Åben ID-kortholder med klemme til ID-kort, personalekort eller legitimation

Åben ID-kortholder i frosted plastic med en stor indbygget klemme på bagsiden. Klemmen har to indstillinger og kan drejes til den stilling der passer til brugen. ID-kortholderen kan derfor hænge både horisontalt eller vertikalt og passer til standard ID-kort i størrelsen 54x86 mm. ID- eller personalekort skubbes ind i holderen fra siden, og da holderen er åben er kortet letlæseligt. Den indbyggede roterende klemme sidder skjult på bagsiden af ID-kortholderen, og holderen bliver dermed en elegant og næste usynlig løsning. Klemmen er bedst velegnet til brug i kittel- eller jakkelomme, men kan også sættes i en bukselinning, hvilket dog ikke umiddelbart er anbefalelsesværdigt.

Da kortholderen kan hænge både i bred- og højformat er den anvendelig til alle typer standard ID-kort. Denne model ID-kortholder er særlig populær blandt plejepersonale og sygeplejersker, da den er fremstillet af 100% plastik og derfor ikke forstyrrer evt. hospitals- og måleudstyr . ID-kortholderen er høj kvalitet og er meget velegnet til daglig brug, hvor synlig ID skal bæres.

Minimumskøb af ID-kortholdere med drejelig klemme er 5 stk.

 

ID-kortholder m. klemme - Åben bred-/højformat

Antal enheder Pris pr. enhed
5 stk. 12,81 DKK
25 - 49 stk. 10,25 DKK
50 - 99 stk. 9,23 DKK
100 - 249 stk. 8,58 DKK
250 - 499 stk. 8,33 DKK
500 - 749 stk. 8,07 DKK
750 - 999 stk. 7,69 DKK
1000 stk. 7,43 DKK

(inkl. moms)
Varenr.: 74155486
Lagerstatus: På lager: Levering 1-2 hverdage
stk.

Om produktet

Denne ID-kortholder er en åben frosted holder med en indbygget stor klemme på bagsiden. Da klemmen er drejelig på holdereren kan ID-kortholderen bruges både vertikalt og horisontalt. ID-kortholderen passer således til alle typer kort i standard størrelse 54x86 mm. ID-kort, personalekort eller legitimation indsættes i holderen fra siden. Da holderen er åben og kortet dermed sidder frit er kortet meget letlæseligt. ID-kortholderen har et aflangt hul på bagsiden, så holderen kan fastgøres på tøjet med strop-klemme, yoyo eller lanyard.

ID-kortholderen er fremstillet af 100% plastic og er således yderst velegnet til brug blandt sygeplejersker og plejepersonale, da den ikke forstyrrer evt. hospitalsudstyr med metalliske dele.